Inaktivera Stöldskydd i min 2001 Eclipse

En av de mest populära sportbilar i USA - enligt Edmunds.com - Mitsubishi Eclipse introducerades till konsumenten i 1990. Köpare har möjlighet att köpa basen GS, GS Sport eller GT, som alla är utrustade med en fabrik larm. Liksom andra stöldskydd, fungerar larmet på Eclipse med ett nyckellöst fob post nyckel. Om du tappar bort nyckeln fob, är det nödvändigt att stänga av larmet tills du får knappsatsen ersätts. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Vrid räknaren tändningsnyckeln medsols i förarsidans dörr att låsa upp bilen. Detta avaktiverar larmet tillräckligt länge för att du ska få tillgång till fordonet. Sedan placera nyckeln i tändningslåset och vrider om nyckeln tills det klickar en gång. Detta startar bilens batteri, men inte tända motorn. Lysdioden på instrumentpanelen ska sluta blinka, indikerar larmet tillfälligt inaktiveras.
2

Leta rutan för larmet under instrumentbrädan på förarsidan av bilen. Sedan leta efter override knappen på lådan. Typiskt är den lilla knappen antingen röda eller svarta. Med tändningsnyckeln i läge "på", tryck override knappen och håll in den tills larmet kvittrar gång. Detta inaktiverar larmet tills du manuellt aktivera den.
3

att aktivera larmet, vrid nyckeln till läge "på" och tryck override knappen en gång. Larmet piper två gånger, vilket indikerar att larmet är aktivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89925.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.