Clifford ACE 300 Installation

The Clifford ACE 300 erbjuder en hög nivå av bil säkerhet samt fjärrstart för ditt fordon. Denna bil larm och fjärrstart paketet kommer med en livstids garanti så länge du äger bilen. Den har också ett falskt alarm kontroll och testsystem som kraftigt reducerar mängden falsklarm systemet utlöser. ACE 300 levereras med en fjärrkontroll som ger en panik-knapp och tillåter användaren att på distans låsa och låsa upp dörrarna. En personlig säkerhet inslag i ACE 300 tänds innerbelysningen i bilen när du fjärrstyra avaktivera larmet. Innerbelysningen stanna på under 30 sekunder eller tills du startar motorn. Saker du behöver
Stock bil kopplingsschema
Hylsnyckel
Ficklampa
Sticky back anteckningsblock
Skruvar
Skruvmejsel
Posi-tap trådanslutningsdon
Zip-band eller eltejp
Drill
Visa fler instruktioner
1

Ladda ner ett diagram lager ledningar för ditt fordon eller använda en som finns i din bil bruksanvisning.

2

Ta ledningsnätet och larm CPU från billarm paketet. Märk varje kabeln är ansluten till ledningsnätet med en klibbig-back anteckning och skriv vad den ansluter till med ditt diagram stock ledningar. Anslut ledningsnätet i processorn.
3

bort instrumentpanelen med en hylsnyckel och ställ åt sidan.
4

Demontera skruven som håller tändningen sele på plats och separera de två halvorna av selen vid pluggen.
5

Använd en ficklampa för att se alla kablar som är anslutna till tändningen panelen tydligt. Läs sticky-back-note etiketter på trådarna kabelflätan varje kabel till motsvarande tråd i tändningslåset sele. Trådarna du ansluter inkluderar: makt, mark, parkering ljusflöde, tändning utgång, marken när beväpnade som levererar ström till startmotorn döda, strömmen till sirenen, lås dörren, dörren låsa och hjälputgångar som styr fönster moduler som höjer och sänker fönstren.
6

Använd posi-tap tråd kontakter för att ansluta varje kabel till motsvarande tråd i lager ledningar som medföljde bilens instruktionsbok. Posi-kranar kan du ansluta änden av en tråd till slutet av den andra kabeln genom att tvinna de två trådarna ihop. Detta gör anslutningarna mellan ledningarna utan lödning.
7

Städa upp överskott ledningar genom att linda trådarna och säkra med en zip-slips eller eltejp. Återanslut tändningen rutan och buntar tråd tillbaka upp till undersidan av instrumentbrädan.
8

Anslut antennen för fjärrstart delen av bilen larm till lämplig kontakt i tändningslåset sele. Avlägsna plast över dubbelsidig tejp på baksidan av antennen och fästa antennen till vindrutan. Göm antennkabeln genom att trycka vajern in i fodret längs pelaren och köra den vid sidan av fönstret ner till dörren hugg runt sidan av instrumentbrädan. Rulla ihop överflödig kabel och fäst den med en zip-slips, lämnar cirka 12 inches av tråd hängande ut. Anslut änden av antennkabeln till motsvarande tråd i processorn.
9

Montera sex-ton ​​siren under huven på bilen borta från värme och rörliga delar. Face sirenen ned vid montering för att skydda enheten från vattenskador sipprar under huven på bilen. Använd borren för att göra små styrhål i ramen och fäst skruvar genom monteringshålen och i rikthålen med borren. Borra ett litet hål vid basen av brandväggen mellan motorn och insidan av bilen. Kör trådarna längs toppen nära kåpan gångjärn och infoga dem i hålet. Anslut trådarna från sirenen till CPU för larmsystemet.
10

Byt instrumentpanelen genom att föra in skruvarna och dra åt med hylsnyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89981.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.