Den Clifford IntelliGuard 700-Iq Fjärrprogrammering Instruktioner

Vehicle Security tillverkaren Cliffords 700-IQ fjärrkontroller drivs av små 12-volts batterier och arbeta inom ett område av 100 meter. Enheten består av fyra knappar och använder 12 kanaler. Fjärrkontrollen används för att larma säkerhetssystemet, låsa och låsa upp dörrarna och utföra andra uppgifter, till exempel fjärrkontroll trunk release. Vissa funktioner i 700-IQ fjärrkontrollen är programmerbara, inklusive en betjänt kod som du kan använda för att säkert stänga av systemet. Saker du behöver
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Slå på tändningen, eller starta motorn och ange betjänt koden. Om du aldrig har programmerat din egen betjänt koden, kommer det att vara "2," fabriksinställningarna. Tryck sedan på "Plain View" byta till sin "tillfälliga" sida i 3 sekunder tills sirenen kvittrar. Den "Plain View" switch är vippströmbrytare monterad på instrumentbrädan. Den "tillfälliga" sidan är den fjäderbelastade sida som studsar tillbaka brytaren till mittläget. Tryck inte på "Spärrad" sida där brytaren förblir i sitt pressade läge.
2

Se användaren programmerbara funktioner som är noterade på sidorna 23 och 24 i bruksanvisningen och växla omkopplaren in och ut ur det låsta läget så många gånger som kolumnnumret för funktionen. Enheten kommer att svara med samma antal kvittrar som numret på den kolumn som du har valt, och du kommer att ha satt den funktionen i kolumnen. Till exempel, för att stänga av sirenen 2 Välj "Kolumn 1" genom att trycka på "Låst" och sedan tillbaka till "Center." Vänta 1 kvittra att bekräfta.
3

Tryck och släpp "Momentan" sidan lika många gånger som funktionens radnumret från manualen. Igen, kommer du att höra hörbara kvittrar och du har ställt in funktionen raden. Kontrollera eventuella anteckningar i listor och följer kraven. I detta exempel skulle du trycka "Momentan" två gånger för "Rad 2." Du'' ll höra ett pip på varje knapptryckning.
4

Vänta en stund och enheten kommer att bekräfta att statusen för användaren programmerbara funktionen slås på eller av. I det här fallet, bekräftar en kvittra Siren Sound 2 har stängts av. Vänta en minut och systemet kommer att avsluta läget användarprogrammering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89967.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.