Felsökning Ford Securilock Fjärrstart System

Det misslyckas aldrig: du är sen och bilen vägrar starta. Lägga sten på börda, är dess vägran att starta inte resultatet av någon mekaniskt fel, men en elektronisk framgång: Ford Securilock Remote Starta systemet. Din bil vägrar att starta eftersom det anser att det är stulen. Den Securilock systemet använder en dator-kodad tändningsnyckel med en liten radiosändare för att säkerställa att endast rätt nyckel startar bilen. Om du upplever problem med detta system, läs vidare för några felsökningstips. Instruktioner
1

titt på de viktigaste, särskilt om du har flera bilar med kodade startnycklar, och vara säker på att det är rätt kodade startnyckeln. Den passiva stöldskyddssystem (PATS) startar endast med korrekt kodad nyckel.
2

Kontrollera den kodade startnyckeln är oskadad. En skadad nyckel kommer inte att erkännas av klappen komponenter, och du kommer att behöva använda en korrekt programmerad extra nyckel.
3

Ta bort alla okodade nycklar från nyckelringen med den kodade startnyckeln. Ta bort alla elektroniska apparater från din nyckelring. Din kodade startnyckeln utnyttjar en radioenhet Frequency Identification (RFID) och andra elektronik eller metallföremål i omedelbar närhet kommer att störa dessa signaler.
4

Titta på tändningslåset för skador eller tecken på ett stöldförsök. Ett försök att åsidosätta säkerheten systemet med våld kommer att stänga av motorn och kommer att kräva service på en Ford-återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89825.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.