Hur till Öka Car Alarm Remote Avstånd

Många bilar tillverkade under de senaste åren är utrustade med alarmsystem som kontrolleras av trådlösa fjärrkontroller . Dessa fjärrkontroller använder teknik radiofrekvens för att sända en signal från fjärrkontrollen till en mottagare i bilen . Ibland kan det vara nödvändigt att använda fjärrkontrollen från ett större avstånd än du är van vid . Det finns några saker du kan göra för att få det bästa utbudet av din fjärrkontroll . Instruktioner
1

Kontrollera att batteriet är färskt . Många fjärrkontroller kommer att arbeta på en minskad batteri , men tillsammans med en minskad drift avstånd . Många fjärrkontroller ta watch - batterier som kan köpas på ett apotek för mindre än $ 10 .
2

Använd fjärrkontrollen endast inifrån siktlinje till din bil . Andra fordon , byggnader eller träd kan sänka driftavstånd din fjärrkontroll .
3

Håll fjärrkontrollen till hakan samtidigt som du trycker på en knapp . Detta låter som folklore , men detta är en beprövad metod att öka driftavstånd din bil larm fjärrkontroll .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89892.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.