IC Dynamics Installationsinstruktioner

IC Dynamics tillverkar ett antal olika billarm, fjärr förrätter bil och nyckellösa entrésystem. Alla enheter kan vara professionellt installeras eller installeras av tekniskt benägna fordonsägare. Den specifika information som krävs för att slutföra installationen varierar beroende på fordon. Den IC Dynamics webbplats finns information om hur man tråd en mängd olika bilmärken och modeller. Allt som krävs för att hitta installationsinstruktionerna för varje fordon är fordonets märke, modell och år. Instruktioner
1

Navigera till de viktigaste IC dynamik hemsida icdynamics.com. Klicka på "Wire guide sökning"-länken som ligger på vänster sida av huvudsidan.
2

Välj fabrikat av fordonet från den "Choose Your göra" drop-down menyn . Efter val av märke, välja den modell och år från motsvarande rullgardinsmenyer som visas på skärmen. En rad år kan visas för vissa fordon för vilka installationsinstruktionerna är samma för flera årsmodeller.
3

ut ledningarna information som visas på skärmen. Klicka sedan på "Felsökning" länken på vänster sida av webbplatsen. Undersök artiklar som visas på skärmen för att se till att ingen av de felsökningstips är tillämpliga på IC Dynamics produkt som kommer att installeras.
4

Klicka på länken märkt "Install tips" för specifik information om hur man installerar vissa IC Dynamics produkter. Var noga med att läsa artiklarna i sin helhet som inte alla tips gäller för varje fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89977.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.