Hur man programmerar en automatisk larm fjärrkontroll

Bilar kan ha flera fjärrkontroller kallas sändare. Ibland kallas Remote Keyless Entry (RKE) eller nycklar Sentry, som är kombinerade fjärrkontrollen /nycklar. Du kan köpa extra för familjemedlemmar eller att ersätta en om förlorad. Om du tror att en av dina inkluderade sändare inte fungerar, kan batterierna vara svag. Försök byta batterier innan du beställer en ny fjärrkontroll. Vissa mobila radioapparater kan också orsaka problem. Om du har köpt en ny fjärrkontroll, programmering det är lätt. Saker du behöver
1 närvarande programmerad sändare eller 2 giltiga nycklar RKE
Visa fler instruktioner
Vanliga sändare
1

Placera bilen i parken och vrid växla till On eller Kör positionen.
2

Håll Lås-knappen på programmerad auto larm fjärrtransmitter. Läs i manualen: det är ofta för en viss tid, som till minst 4, men inte längre än 10 sekunder. Medan du trycker på låsa upp knappen, tryck och håll Panik-knappen i minst en sekund.
3

Släpp båda knapparna och enheten kommer att klämta för att låta dig veta att det är i programmeringsläge.

4

Tryck och släpp låset och knapparna låsa ihop och sedan någon annan knapp på un-programmerade fjärrkontrollen. Tryck på valfri knapp på den ursprungliga sändaren. Den nya fjärrkontrollen kommer att klämta för att indikera att den är programmerad.
5

Vrid tändningslåset till LOCK.
Remote Keyless Entry (RKE) katalog
6

Skär en extra nyckel för att matcha tändningen koden pådragsspärren.
7

Sätt in den första giltiga nyckeln i tändningslåset. Vrid strömbrytaren till läget På under angiven tid. Återigen, se manualen. Vrid omkopplaren till läget för låsning och ta ur nyckeln.
8

Sätt den andra giltiga nyckeln i tändningslåset. Vrid strömbrytaren till läget På. Efter ett par sekunder en enda ringsignal att höras. Vrid omkopplaren till läget för låsning och tar bort den andra nyckeln.
9

in en tom nyckel. Vrid strömbrytaren till läget På, efter några sekunder ringklockan hörs. Det viktiga är nu programmerad. Den RKE är också programmerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89841.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.