Felsökning en Hornet Auto Alarm

Directed Electronics äger Hornet, Viper, Python, Clifford, Astroflex och Polk Audio varumärken. Distributörer inkluderar Circuit City och Best Buy. Hornet auto larm inkluderar chock sensorer, sex-ton ​​sirener och starter-kill-system. Keyless inträde presenteras också. Och pålarmning diagnostik, tillsammans med systemets status kvittrar, hjälpa till att identifiera problem. Felsökning en Hornet auto larm består av följande diagnostiska steg. Instruktioner
1

Lyssna efter kvittrar. Mönstret av pipljud rapporterar Hornet larmets status och hjälper dig att identifiera problem. En kvittra indikerar att systemet är aktiverat, en kvittra med en tre sekunders fördröjning och annat kvitter indikerar att systemet är tillkopplat men meddela dig om en bypass. Frånkoppling anmäls av två pip, och fyra tut anger att systemet har avväpnats, men har manipulerats. Fem pip indikerar att systemet är frånkopplat med störande förebyggande kretsar aktiverad (NPC).
2

Arm systemet och lyssna efter ett kvitter, följt av en paus på tre sekunder, och annat kvitter. Detta indikerar en Bypass anmälan är aktiv. "Bypass" innebär att systemet ignorerar den ingång som var aktiv när systemet var beväpnad tills den ingången slutar. När ingången slut, sker normal övervakning plats. Ett exempel på detta skulle vara om du beväpnad systemet innan innerbelysning fördröjning släcks.
3

frånkoppla systemet och lyssna efter fyra kvittrar. Detta tyder på manipulering och att systemet har aktiverats medan du var borta. Sätt i tändningsnyckeln för att avbryta detta problem alert.
4

Vrid tändningsnyckeln på om NPC har aktiverats (fem pip). NPC orsakar zoner för att kringgås och att inte arbeta - men det hjälper till att förhindra falsklarm som de som kan orsakas av att bygga konstruktion tongångar, åska och vissa typer av motorcyklar kör med
<. br>
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89870.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.