Hur Five-Wire ett larm

"Fem-wire" är en term som beskriver den elektriska ledningar av vissa system billarm. Fördelarna med en fem-wire larmsystem ses i sitt förskott nätverk av kabelanslutningar hela bilen. De fem ledarna är anslutna till vissa delar av din bil, till exempel låsa och låsa utgångar, lampor och stammen. För att ansluta dessa system tillsammans, behöver du rätt verktyg för att korrekt ansluta larmsystemet till varje del av bilen. Saker du behöver
Five-wire larmsystem
Bil manuell
liten borr
Visa fler instruktioner
1

köpa en lämplig fem-wire larmsystem . Du kan behöva kontrollera med din bil tillverkare över det bästa varumärket för din bil.
2

Parkera bilen i ett utrymme med gott om utrymme. Stäng av bilen utanför.
3

Öppna upp huven på din bil, utsätta batteriet och motorn.
4

Bild på förhand vilka delar av bilen du vill att larmsystemet kopplas till. Eftersom det är en fem-wire-system, kan du använda kablarna till de två främre dörrarna, bålen, och även de bakre dörrarna, men du kan välja var du vill ledningarna installeras.
5

Bundle trådarna tätt ihop med elektriska band. Bunta dessa trådar nära huvudmanöverdon, som är där alla kablar kommer ifrån. Detta håller trådarna nära din huva och inte överallt.
6

Se bilens instruktionsbok över platsen, i motorn, för sensor områden i din bil. Till exempel behöver en av de fem kablar för att ansluta till tändning sele. På så sätt larmet avaktiveras när du slår på din bil. Den manuella eller anvisningarna för larmet kommer att informera dig om platser för stammen, lampor och andra dörrar.
7

Montera fem-wire larm till botten av huven.

8

Anslut de positiva och negativa laddningar av larmsystemet till batteriet. För att ansluta till batteriet, borra igenom vad som kallas en brandvägg. Vissa brandväggar har små hål i dem så kablarna kan passera igenom. Annars, borra små hål så att positiva och negativa laddningar kan träda i batterifacket.
9

Stäng huven på bilen och testa larmet. Testa larmet genom att försöka öppna dörrarna eller bagageluckan. Om någon del av bilen, såsom strålkastare, dörrar, eller bålen inte svarar på larmet, då du kan ha en viss ledningar fråga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89952.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.