Hur kan jag felsöka ett Karr Säkerhet 2040A System Model?

Den Karr 2040A är en bil larmsystem. Den 2040A sysselsätter en rad säkerhetsåtgärder för att hålla bilen säker från stöld. När enhetens chock sensor glasburk, blinkar 2040A bilens parkeringsljus, tutar signalhornet och låter sin egen siren. Den 2040A kan också avaktivera din bil starter. Om du stöter på problem med din 2040A, komplett grundläggande felsökning för att rätta till problemen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Justera känsligheten för din Karr 2040A, om din trygghet upplever ofta falsklarm. Lokalisera 2040A s chock rutan, som vanligtvis finns under rattstången. Med hjälp av en stjärnskruvmejsel, vrid chock lådans moturs för att sänka systemets känslighet.
2

Se till att din bil dörrar, huv och bål är stängda om du upplever problem med att beväpna din 2040A. Systemet kommer inte att beväpna förrän alla dessa komponenter har helt stängt. Bilens motor måste också vara avstängd.
3

Kontrollera batteriet lysdioden på din 2040A fjärrkontroll, om du märker en minskning av fjärrkontrollens räckvidd. Om lysdioden är svag eller inte syns, byt ut batteriet i fjärrkontrollen.
4

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna från botten av fjärrkontrollen. Ta bort den övre halvan av fjärrkontrollen från botten. Byt ut det gamla batteriet med ett nytt GP 23A 12 batteri, och anslut sedan fjärrkontrollens lock och sätt tillbaka skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89953.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.