Hur man hålla folk från att stjäla Jeep Windows

med fönstren stulna ur din Jeep kan vara jobbigt. Om din försäkring täcker denna typ av stöld, det kostar inte mycket att få dem ersättas. Ändå är det bättre att vidta åtgärder för att förhindra att din Jeep fönster från att bli stulen i första hand. Många av taktik för att förhindra stöld Jeep fönstret liknar vad du skulle göra för att förhindra att hela Jeep blir stulen. Saker du behöver
Billarm
Visa fler instruktioner
Park i allmänna utrymmen
1

Park din Jeep i områden som besöks av många människor. Även för en professionell tjuv, tar det arbetet att ta bort fönstren. Tjuvar kommer att tveka att göra detta i folkrika områden.
2

Hyr en parkeringsplats i ett centralt område med en hel del öppna ytor och många förbipasserande.
3

Parkera inte på isolerade parkeringsplatser eller garage med mörka områden.
Inte Anpassa din Windows
4

Lämna din Jeep fönster avskalat och föga imponerande att undvika frestande blivande tjuvar.
5

Undvik anpassningar såsom toning, bubbla fönster eller coola klistermärken. Alla kommer att dra uppmärksamhet till din jeep fönster och uppmuntra tjuvar.
6

Låt din Jeep och dess fönster för att få riktigt smutsiga så de är oattraktiv för tjuvar. Låt inte för mycket smuts att samla på de fönster som skulle försämra din syn och skapa farliga körförhållanden.
Installerar en bil larm
7

Installera ett billarm i din Jeep som kommer att gå av om någon mixtrar med den.
8

Köp ett larm som aktiveras när Jeep flyttas eller stöts. Denna typ av larm kommer definitivt att gå ut om någon försöker ta bort ett fönster. De flesta tjuvar kommer springa iväg hellre än att riskera att åka fast.
9

Köp en bil fjärrkontroll som kan aktivera larmet. Om du parkerar din Jeep där du kan se det från ditt hus eller lägenhet, kan du aktivera larmet manuellt om du ser någon som jävlas med din bil. Detta kommer att skrämma bort dem innan de skadar ett av fönstren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89866.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.