Inaktivera en GM Passlock II

GM Passlock II är en bil larmsystem som kommer med många GM-bilar som tillverkats på eller efter 1996. Du kanske vill inaktivera detta larm om du försöker att installera en fjärr keyless inresa systemet - fjärrstart system inte fungerar tillsammans med Passlock II säkerhetssystem. Dock fungerar den handikappande processen för Passlock II även i situationer där ett keyless inresa systemet inte är installerat. Saker du behöver
Low-ström brytare (7mA krets) katalog Wire strippor
Självhäftande
20 gauge tråd
Wire skarvar
Visa fler instruktioner

1

Köp en låg-strömbrytare. Denna omkopplare avgör huruvida Passlock II-systemet är inaktiverat.
2

Vrid tändningen till läge "Av" och ta ur nyckeln.
3

Leta "Main Tändningslås Harness" i bilens kolumn. Placeringen av omkopplaren skiljer sig mellan märken och modeller. Kontrollera din bil ägare manuell eller Bulldog Securitys webbplats för att bestämma placeringen av selen.
4

Leta upp "Gula Passlock Data tråd" som är paketerad i en grupp av tre 20 gauge ledningar som är lindade i bandet. Klipp kabeln och skarva en 20 gauge tråd till varje ände av Passlock Data tråd.
5

Anslut de skarvade kablarna till kontakterna hos omkopplaren. Anslut trådarna så att kontakterna är öppna när strömbrytaren är på.
6

Slå av strömbrytaren och starta bilen för att se till att förfarandet har slutförts framgångsrikt. Om motorn inte startar, kontrollera ledningar positioner som du angav i steg 5.
7

Montera strömbrytaren på en lättåtkomlig del av instrumentbrädan med limmet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89888.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.