Hur man installerar en bil larm i en VW Beetle

Installera ett larm i en VW Beetle stor kunskap om bilens elsystem, särskilt på de klassiska Skalbaggar i det förflutna. Äldre VW Skalbaggar har sannolikt haft flera elektroniska tillägg installerade under åren eller ens fullständig uppladdning av bilen själv. Kontrollera att du har ett kopplingsschema oavsett vilken modell Beetle larmet går i. Du behöver
Larmsats med adaptrar fordonets ledningar
Drill
Skruvmejslar
buntband

Visa fler instruktioner
1

Läs larmet bruksanvisningen noga och se till att du förstår kopplingsschemat. Öppna huven på en nyare Beetle eller lyfta baksätet på en äldre modell. Ta den positiva batterikabeln från terminalen och anslut kabeln larmet makten.
2

Montera larm siren under huven, som vetter mot motorn i en senare modell Beetle. Kör trådarna genom brandväggen och dra dem in i kabinen, under instrumentbrädan. Kör en klassisk Beetle makt tråd under mattan i passagerarsätet och i instrumentbrädan.
3

Säkra stötsensor enligt instruktionerna i larmet manuellt. Om fordonet har makt lås, lokalisera låset relä och montera modulen larmet låset.
4

Leta starter tråden i tändningslåset sele bakom ratten och anslut starten inaktivera reläet. Borra ett litet hål i instrumentpanelen för LED-ljus eller använda befintliga ljuset på nyare modeller.
5

Anslut alla sladdar till larmet styrenheten och säkra modulen så långt in i streck som möjligt med buntband. Klassiska modeller har ett stort utrymme bakom radion för en säkrare installation.
6

Anslut den positiva batterikabeln på VW Beetle och testa larmet. Justera larm känsligheten och säkra alla lösa trådar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89809.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.