Hur man programmerar en Clifford Alarm Remote

Clifford tillverkar flera olika modeller av eftermarknaden billarm. Driften av larmen styrs med en 4-knappen fjärrkontroll. Eftersom bilar är ofta av mer än en person, var Clifford larm utformade så att extra fjärrkontroller kan programmeras att styra larmsystemet. Saker du behöver
Bilnycklar
Betjänad kod
Fjärrkontroll
Visa fler instruktioner
1

Sätt bilnyckeln i tändningslåset kortplatsen och vrid det till "On" läge.
2

Använd "plainview" Switch för att aktivera din betjänt koden. Betjänad kod är en speciell säkerhetskod du programmerat in i bilen larmet att ytterligare säkra din bil. Den "Plainview" omkopplaren är installerad på instrumentbrädan eller på mittkonsolen. Välj den kanal som du önskar den nya fjärrkontrollen för att styra
3

. Dina val är kanalerna 1, 2, 3 eller 4. Om du redan har programmerat en fjärrkontroll för att arbeta på någon kanal, kan du programmera inte en extra fjärrkontroll på den kanalen.
4

Tryck på "Plainview" switch 11 gånger för att programmera en fjärrkontroll på kanal 1, 12 gånger för att programmera en fjärrkontroll på kanal 2, 13 gånger för att programmera en fjärrkontroll på kanal 3 eller 14 gånger för att programmera en fjärrkontroll på kanal 4. Du kommer att höra ett antal pipljud som motsvarar den kanal som du valde att programmera den nya kontrollen. Till exempel, om du valde att programmera den på kanal 3, skulle du höra tre kvittrar.
5

Tryck på fjärrkontrollens knapp som motsvarar den kanal du valt för det. Till exempel, om du väljer kanal 3, tryck på knapp 3 på fjärrkontrollen. Detta avslutar programmeringen funktionen på din Clifford larm och det är nu klar för användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89829.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.