Hur man installerar en Viper Car Alarm

Även bilägare som skyddas av en bra försäkring kan inte helt kompenseras för stulna fordon. Ett billarm kan erbjuda förebyggande skydd för ditt fordon genom att avvärja eller skrämma potentiella tjuvar. The Viper billarm aktiverar lamporna, siren, och dörrlås i händelse av ett inbrottsförsök. Det drivs och tänkte via fjärrkontroll. Enligt tillverkaren, bör endast utbildade bilelektronik personal installera enheten, eftersom felaktig installation kan skada bilens elektriska komponenter. Instruktioner
1

Anslut primära ledningsnätet. Anslut den bruna sirenutgång till den röda siren kabeln och anslut den svarta siren kabeln till chassit. Den gula ledningen är kopplad till tändningen tråden.
2

Anslut svart och vitt hög spänning tråd till takbelysning. Anslut den orange marken när beväpnade kabeln till den andra änden av den svarta och vita kabeln.
3

Ställ in extra kablaget genom att ansluta den grå kabeln till huven pinswitch. Fäst den grå och svarta kabeln till kanalen 6 utgång.
4

Installera kablarna till dörren låsningar. Anslut den svarta och vita kabeln till en on-board innerbelysning. Anslut H3 /B kabel till makten låser kretsen.
5

Installera perifera plug-in selen genom att ansluta lysdioden till två-polig vit port. Vara noga med att inte kortsluta LED ledningarna till marken eftersom detta kan skada systemet.
6

Montera stationen högt på främre eller bakre vindrutan. Installera det vertikalt för att uppnå optimal räckvidd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89951.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.