Hur man lägger in en 1997 Honda Civic EX i Betjänad läget

I 1997 års Civic EX var en populär bil på sin tid och är fortfarande populär bland Honda entusiaster. Tyvärr, det fanns några problem med sitt elsystem som orsakade dess stöld larmsystem att ljuda efter frånkoppling och därefter återansluta batterikablarna. De flesta ägare, med sina larm fjärrkontroller, kan återställa sina larm till betjänt läge utan större problem. Dock var ägare som förlorat sin ursprungliga bruksanvisningar och de som förlorat sina larm fjärrkontroller kvar att återställa deras larmsystem i övervakad läget manuellt. Om du har haft det problemet, kan du sätta ditt larmsystem i övervakad manuellt utan en hel del krångel. Saker du behöver
1997 Honda Civic EX
Larm
Visa fler instruktioner
1

känner sig instrumentbrädan för betjänt override knappen. Detta kommer att vara en fjäderbelastad tryckknapp. När du har hittat det, vara beredd att trycka på den och håll den tills ditt larm lysdioden slutar blinka och lyser solid.Your larm ska kvittra gång.
2 Sätt i tändningsnyckeln.

Sätt i tändningsnyckeln och vrid den som om du skulle starta bilen men inte starta den. Lämna nyckeln i främre läget vid den punkt strax innan motorn vevar. Du vill inte bilen att starta eller motorn att veva.
3

Räkna fem sekunder medan du lokalisera, tryck och håll in betjänt /övermanningsknapp du sitter under instrumentbrädan i steg ett. Fortsätt att hålla in den tills den blinkande lysdioden lyser fast och ditt larm piper en gång. Betjänad läget återställs nu tillsammans med den jordade reläet på startmotorn tråd som gör att du kan starta motorn. Om du inte kan hitta betjänt /övermanningsknapp under instrumentbrädan inom fem sekunder, slå av tändningen, ta ur nyckeln och börja om från början. Du måste hitta knappen, tryck och håll den in inom fem sekunder för att vrida tändningsnyckeln.
4 p Om din betjänt återställningsknapp är inte en knapp utan snarare en på /av knäledstyp eftersom du har en eftermarknad larm installerat, vrid tändningsnyckeln på samma sätt, vänd vippa i motsatt riktning, och vrid nyckeln av. Den keyless inresa från larmet kommer att vara den enda som arbetar på denna punkt, om din bil är utrustad sådär. Om så är fallet, följ steg 5.
5

Hitta och ta bort panelen och metall knä bur från under rattstången med din 10mm spärr och förlängare. Leta upp och koppla ur hjärnan rutan för eftermarknaden larmsystem. Sätt tillbaka panelen. Det bör nollställa allt och låta bilen att fungera i övervakad läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89847.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.