Inaktivera Eftermarknadsprodukter billarm

Eftermarknad billarm är säkerhetsanordningar som är installerade utanför fabriken och är i allmänhet tredjepartsprodukter . Dessa säkerhet tillbehör stöd för att förhindra stöld av ett fordon men kan fel från gång till gång . I händelse du äger ett fordon med en eftermarknad larm och det låter oavsiktligt eller inte fungerar på rätt sätt , kanske du vill inaktivera det temporärt tills det kan repareras . Instruktioner
1

Kontrollera bilen för andra problem . Till exempel kommer en bil med ett dött batteri inte slås på innerbelysning eller spela radion . I vissa fall , en sliten batteri kommer bara driva vissa funktioner och inte andra .
2

Inaktivera larmet manuellt . Se till att bilen inte är igång och nycklarna inte är i tändningslåset . Lyft huven på bilen och ta bort kablarna från batteriet för att undvika elektriska stötar .
3

Hämta eftermarknaden manuell bil larm . Hitta sidan behandlar installation eller felsökning . Leta säkringen driver larmet . Detta kommer att listas med spänning och färg . Öppna säkringshållaren placerad under instrumentbrädan på förarens sida av bilen . Ta bort säkringen ( s ) i samband med eftermarknaden larmet att stänga av larmet .
4

Försök att arm eller kvittning larm för att säkerställa att det har inaktiverats . Placera säkringen ( s ) i en plast , återförslutningsbar påse och lägg den på en säker plats för att hämta den i framtiden . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89893.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.