Richard Hammond kraschade under tv-inspelning – slog i huvudet

2006 skadade sig Top Gear-stjärnan svårt när han kraschade en jetdriven propellerbil. Hammond fick då livshotande skador och bland annat omfattande huvudskador.

Nu har Richard Hammond, 47, kraschat igen. Hammond var i Mozambiqu för att spela in avsnitt till det nya motorprogrammet Grand Tour. Det finns få uppgifter om kraschen som ska ha hänt i en ”avlägsen del” av Mozambiqu. 

Hammond uppges ha varit medvetslös men när kollegan Jeremy Clarkson fick frågan om Richard Hammond fått vård på sjukhus svarade han:

– Vi gör inte sjukhus.

Enligt Clarkson var ändå Hammond ”rätt allvarligt skadad” efter olyckan.

På Grand Tours egen sociala medier-kanal Drive Tribe publicerade Hammond ett inslag med en motorcykel så sent som i går. Han syns där starta en motorcykel i ett garage och lyssna till det fina ljudet. Och på Hammonds sida på Drive Tribe finns massor av lyckönskningar.

2006 vårdades Richard Hammond fem veckor på sjukhus och hans tillstånd var då mycket allvarligt. Efter kraschen i Mozambiqu ska Hammond ha varit ”skakad” enligt tv-teamet och det var under en tid lite nervöst i filmteamet eftersom de befann sig långt ifrån ett sjukhus.

Enligt uppgift ska kraschen finnas med i ett senare avsnitt av Grand Tour.

Lämna ett svar