7 skäl till varför motorn är svår att starta.

Vid normala motorförhållanden kommer start eller batterifel att göra motorn svår att starta eller till och med starta. . I det här fallet först förstå användningen av startapparaten och batteriet, för att grovt bestämma felplatsen. Om batteriets användningstid har mer än 100 år, bör vi fokusera på att kontrollera tekniska skick, om batteriets användningstid är kortare och starta maskinen under en lång tid inte att reparera, bör du kontrollera från starter. Analysera och bearbeta sedan enligt felfenomenet vid start.

1, hör bara starta start elektromagnetiska switch & ldquo; gurglande & rdquo; ljud eller första gången startar en starter för att driva vevaxeln Lätt få följdes börjar elektromagnetiska switch & ldquo; gurglande & rdquo; ring, men Vevaxeln roterar inte. Detta fenomen hör i allmänhet till felet i batteriet ”brytningsnät”.

2. Tillfällig parkering kan startas varje gång, men parkeringstiden är längre eller vevningen kan endast vridas vid start nästa dag. Detta fenomen hör till allvarlig självladdning av batteriet, och dess plattor och separatorer är allvarligt åldrande, vilket indikerar att batteriet närmar sig pensionering.

3, starter vid start plötsligt svag rotation och med en gummi brinnande lukt eller rök kommer ut ur batteriet, oftast mycket hög, stapel stångklämman dålig kontakt värme bränning.

4, om start startar motorsvänghjulet drivande kugghjul tomgångsdrev som avges ljudverkan, finns det två skäl: För det första svänghjulets kuggkrans ingriper cut-planet deformation, för det andra startdrevet och svänghjulet Spalten på ringväxeln är för stor. De två kan inte kopplas och motorn startar inte.

5. När huvudströmbrytaren är påslagen, är startdrevet växlat med svänghjulet. Detta misslyckande inträffar, ett fasthållningsspole starter elektromagnetisk omkopplare en felaktig anslutning vid effektmatningsklämman, den andra är tre linjer på nyckelomkopplings mis-domen metod är: nycklar & ldquo; 0 & rdquo; startposition Driver Växeln roterar inte. När läget är ”2”, börjar motorväxeln att rotera tillsammans med svänghjulet.

6. När startbrytaren vrids till utgångsläget kan motorn inte startas, och det finns inget annat fenomen. Detta misslyckande, är en nyckelbrytare slås till på grund av nötning utan startkretsen, för det andra startrelä slås inte på start elektromagnetiska omkopplarkretsen; tredje huvudkretsströmbrytaren är inte på.

7. I början finns det bara ett litet ”query”, inget svar, det här orsakas av startreläkortet. Tryck just nu på elektromagnets svans och tvinga elektromagneten att röra sig framåt, då startkretsen kan sättas på för att starta motorn.

Lämna ett svar