Bilägare uppmärksammar flera vanliga bilreparationsfel

                

Det finns vissa människor felaktigt trodde att drift och underhåll bil, dessa är sedan länge etablerade i den falska tron ​​bil tillverkning låga nivåer, reparationsmetoder är bakåt, brist på behovsprövning era. Dessa falska tro ibland verkar rätt, det är inte sant, stor skada, orsaka fordonet att lida skada, är personsäkerheten hotas, och därmed mer benägna att vara potentiella problem vid olyckan, fordonet eller orsaka försämrad prestanda, accelererad slitage, förkortad livslängd och så vidare.

1 & gt; avlägsnade blinda motortermostat

Om motorn på grund av den höga avlägsnande av blinda termostat temperatur, kan kylslingan vara stor, kylningsintensiteten kan inte justeras, är det svårt att säkerställa att motorn arbeta under mindre lämplig temperatur, men ofta motorn arbetar vid låga temperaturer, vilket resulterar i minskad motoreffekt, accelererad nötning, ökad bränsleförbrukning. Efter termostaten om motorn inte reparation eller utbyte, motortemperaturen är högre, bör det reparera andra delar av kylsystemet, termostaten kan inte tas bort.

2 & gt; rädd rädd för hög motortemperatur låg

Vissa människor är rädda för att motortemperaturen är inte rädd för hög trafik låg. Faktum är att när låg motortemperatur är också en stor skada. Temperaturen bör vara den normala bilkörning förutbestämd bruksanvisning, för att garantera livslängden på motorn.

3 & gt; pump fläktrem tätare som möjligt

är inte möjligt bälte hårdare. Belt för hårt kommer inte bara att göra det sträcka eller bryta och förkorta livslängden för bandet, men också på grund av att spänningen är för stor, vilket leder till generatoraxeln, vattenpump axellager och böjningsdeformation av den tidiga skador. Bilmotorfläktremmen täthet bör uppfylla de tekniska kraven, när bältesenheten är generellt vinkel avböjning av 10-15 mm är lämpliga.

4 & gt; motorns tomgångs varm

vid upphettning vid tomgång, på grund av den låga hastigheten, oljepumpen kan inte snabbt pressas in i smörj ytsmörjmedel, är olja också låg, motorn vardera rörliga delar arbetar under torr eller halvtorr friktionstillstånd, låg på grund av dålig finfördelning av bränsle, oförbränt bränsle i vevhuset, tvätta bort oljefilmen på cylinderväggen, kommer att accelerera mekaniskt slitage. Därför några sekunder efter startar motorn, snabb tomgång uppvärmning, förbättra smörjningen skick motorn.

5 & gt; med en blåslampa bakning olja botten

vinter blåslampa bakning olja i slutet, inte bara kommer de oljetillsats kemiska förändringar, förlorar sina egenskaper, men också oljan Deformering av gummi och oljesulor kan orsaka bränder. Det bästa praxis är baserad på den lägsta lokala val av vintertemperaturen anpassar olja. I områden där förhållandena tillåter, är det bäst att ha en bil som står parkerad i garaget håller anläggningar.

borttagning metod är mer avancerad ultraljuds clearance metod och spraya nukleär clearance metod, men den mest använda och enklaste sättet är att ta bort fysiska och kemiska clearance metod. Dessa två metoder kan användas tillsammans.

Lämna ett svar