Detaljerad praktiska effekten av bilen soltak soltak Complex

Många säger att bilens soltak är att spela den svalna med Shuashuai, i själva verket inte är fallet, sammanfattade är fortfarande en hel del användning av takfönster, takfönster med oss ​​kommer att kunna Resan ger mycket bekvämlighet. Inte bara kan den grumliga luften i cockpiten vara uttömd, den inre miljön kan förbättras, och vid höga hastigheter är bruset som alstras genom att använda taket mycket lägre än sidovinduet.

en funktion: att bryta den traditionella ventilationsläge

en mer & ldquo; fönster & rdquo;, mer naturligt en ventil, vilket öppnar takfönster, kan öka luftcirkulationen inne i fordonet hastighet. Speciellt när det gäller ett stort antal personer i bilen kan takfönstret ovanför ventilen förbättra ventilationen och ventilationen i bilen.

som takfönster som arbetar enligt undertrycksventilation, när man kör bilar undertryck snabbt strömmande gasströmmen som bildas i taket på bilen, bilen ut förorenad luft. Eftersom inte direkt in i vinden, men den förorenade luften extraktion, frisk luft ventilation från luftinloppet komplementärt sätt, så att Air mjuk, ingen vind blåser direkt på kroppen av obehaglig känsla, blir det ingen damm Vindkraftens inblandning och vindbruset är mycket bra

Verktyg 2: Ta bort dimma snabbt

Använda takluckan för att ta bort dimma är ett snabbt sätt att ta bort dimma. Speciellt på sommaren och hösten är det många regn och stora våtskillnader. Den som känner till bilen vet att om bilens sidofönster stängs under körning ökar temperaturskillnaden mellan insidan och utsidan av bilen och frontruten blir lätt dimma. Även om de flesta bilar är utrustade med tändningsanordningar är vissa effekter inte så uppenbara. Ägaren behöver bara öppna soltaket för att snabbt eliminera dimma på frontruten och säkerställa säker körning.

Verktyg 3: Snabbkylning och energibesparing

På den varma sommaren, när bilen är utsatt för solen i en timme, når temperaturen inuti bilen 60 ° C. Många bilägare väljer att omedelbart slå på luftkonditioneringsapparaten i bilen för att minska temperaturen inuti bilen. Om din bil har soltak, helt enkelt öppna soltaket och använd det negativa trycket som skapas av taket på bilen för att dra varm luft att svalna ner. Att använda denna metod är 2-3 gånger snabbare än att använda ett luftkonditioneringsaggregat för att svalna, och det minskar också energiförbrukningen.

Funktion fyra: att förbättra fordonskvalitet

Eftersom det allmänna import av lyxbilar är utrustade med grundläggande takfönster, takfönster i Förutom att vara en utmärkt ventilationsutrustning kan också göra bilen blir vackrare, mer komfort.

För den moderna takfönster favoritmodeller, utöver fördelarna med funktionella överväganden, utan också på grund av sin romantiska syn innan du köper en bil: kör bil, ta med familjen eller älskade ridning i den trädkantade väg, fläckiga Solen skiner genom takfälten i bilen och har en nära kontakt med naturen.

Lämna ett svar