Några exempel som ofta enkelt misdiagnostiseras av förare. Backdoors kan inte öppna

                

Många bilförare ser också på några av de glapp denna bil, men bilen mycket ofta på grund av okunskap, så ofta och ldquo; & rdquo;, ursprungligen fel diagnos hår bok förstoras för att ersätta hela enheten är det ett slöseri med tid Slösa pengar. Så här är vi ofta sannolikt att några drivrutiner & ldquo; fel diagnos och rdquo; exempel.

bakdörr öppen

baksätespassagerarna att få bort, bara för att upptäcka hur dörrarna inte är öppna, resultaten från dörrhandtag och försiktigt dra upp den. Nybörjaren kanske tror: dåligt, det verkar som om dörrlåset är trasigt. Faktum är att detta bara är ett barnsäkerhetslås. För att förhindra öppna dörren inifrån bilen när barnen rida misstag är många fordon utrustade med barnlås, om du inte råkar starta enheten kan bakdörrarna endast öppnas från utsidan av fordonet. I det här fallet, stäng bara barnlåset. Barnlås läge några bilar i dörrhandtaget på den bakre dörrsidan, finns det vissa bilar kommer att fånga arrangemang läge i sidan av bakdörren, bara för att öppna dörren till reglering.

Luftkonditioneringen är inte cool

Vissa nykomlingar ofta avundsjuk på andra i bilens luftkonditionering så cool, och hans styre luftkonditionering till max, mest bara känna & ldquo; & rdquo;, men inte för varmt Varje gång du börjar luftkonditioneringen i solen tar det lång tid att svalna ner. Du ignorerade förmodligen rollen som de inre och yttre slingknapparna. Om fordonet startas cirkulerande konditionerad luft inuti och utanför den kylande effekten kommer att minska signifikant, men fördelen är att luften är färska. Tvärtom, om den cirkulerande luftkonditionerade enkel att använda, kylning kapacitet kommer att förbättras avsevärt, men nackdelen är avsaknaden av luftväxling inuti och utanför, är kabinluft inte färskt.

ratten fastnat

förvånad över att finna bilnycklar, skruva fast eller ratten har fastnat vid start av fordonet, i det här fallet tror inte att bilen är trasig, att någon reparera Eftersom det här är bara fordonets rattlås. Rattet är automatiskt låst efter parkering, vilket är en vanlig funktion på bilar. Medan de flesta elektroniska stöldskyddsutrustning och jämfört med den ursprungliga ratt lås visas, men för tjuvarna, även om det lyckas kommer att starta bilen, kan ratten inte rotera, och därför fortfarande har ett bra stöldskydd funktion. 38831.com

fjädring känns för hårt

uppenbarligen känner mig väldigt bekväm när man köper en bil, hur man öppnar upp nu hänger så hårt? Bil och ta samma stil andras, inte känner Så stark känsla av stötar. I det här fallet bör du vara uppmärksam på att kontrollera om däcktrycket är för högt. I själva verket är bildäck mycket viktig dämpning anläggning, när så är lämpligt däcktryck när däcket väl absorberar stötar från vägen, men om däcktrycket är olämpligt, är för hög i synnerhet däcktryck förlorar däcket dess chock kapacitet.

driven bränsleförbrukning

Det finns också ett stort problem noviser ofta huvudvärk, och det är bränsleförbrukningen. Bränsleförbrukningen är den viktigaste skillnaden mellan en nybörjare och veteran standarder. Nybörjare rutten inte bara att veta tillräckligt med kunskap om temperament fordonet är inte tillräckligt. Öppna manuell växellåda bilen, ofta låg hastighet eller hög hastighet växel med låg hastighet kommer att orsaka en stor inverkan på motorn och bränsleförbrukningen. Automat öppen, nybörjare inte förstår hur man kan dra nytta av djupet av gasreglaget redskap, gör hög bränsleförbrukning också känsla av.

kanske ovanstående situation är sällsynt hos äldre förare att driva processen, eftersom tiden efter träningen på bilen kommer att ha en mycket god förståelse för användningen av varje knapp vet vad de ska göra. Men oundvikligen några nya förare blir nervös när detta sker, är det på grund av brist på förståelse av funktionen av bilen. Det finns många liknande exempel, detta berättar att när det gäller en del av ytan felet inte vara alltför nervös, kanske bara en liten knapp så att vi hade fel bedömning.

Lämna ett svar