Gör inte underhåll noggrannare förvirrad bringade odds

[kunskap om] ägarna till Underhåll & ldquo, lätt att köpa en bil, hålla en bil svår & rdquo;. Detta är en röst för många ägare. Många bilägare att reflektera, förutom höga oljepriser, i själva verket oroar dem mest är de höga underhållskostnader. De flesta av ägarna till en hänsyn till sin egen bil, tjänsten är oftast bra, kommer 4S butik kvalitetssäkrade underhåll bil reparationsverkstäder, men varje utlägg vara för mycket pengar och bedrövad. Men hur kan så att ägarna kan inte bara lindra underhåll och spara pengar också?

1. noggrannare

En del reservdelar reparation station för att uppnå vinst, skulle rekommendera ägarna att ersätta en del av de onödiga ersättnings delarna, vilket ökar belastningen på ägaren. I detta avseende, befälhavaren på en bensinstation berättade att vissa delar kan repareras bör repareras, då ersättning kan inte repareras, såsom främre och bakre stötfångare, dörrar, huv, etc., om böjningsdeformation inte är allvarlig kollision, är mycket reparationskostnaden betydligt lägre än kostnaden för reservdelar.

ägare har sagt författaren reflekterar, finns det nu en hel del 4S butiken för att reparera och uppdatering av fenomenet, som en bensinstation ägare mycket motvilligt sagt, delvis på grund av tekniken är nu allt högre grad av fordon särskilt elektronisk komponenter reparation underhåll är svårt att säkerställa kvalitet, å andra sidan, de nuvarande tillverkarna sällan ge teknisk utrustning eller reservdelar för att reparera bensinstation, så ofta de är de viktigaste utbyte.

2. Dra fördel av gratis provning

För att fastställa sitt eget varumärke image, locka fler konsumenter, och nu stora inhemska biltillverkarna hålls fri testverksamhet varje år olika namn .

I de fria testaktiviteter, kommer vissa underhållspersonal passa på att locka ägare av några onödiga underhåll och reparation, för att uppnå syftet med vinst. Men så länge ägarna stanna i åtanke, till exempel till en annan bensinstationer för samråd, eller för att hitta en kunnig vän att fråga, jag kommer inte att slösa pengar.

Under den fria testning om ägaren kan bespara tiden, eller att försöka titta på, är det lätt att förstå tillståndet fler ägare, till några av de dolda faror i tid lösa.

3. oftast kör mindre stöta

För många att börja, förutom normalt underhåll, är reparationskostnader stora, lärde från ett antal varumärken bensinstationer, ägare fordons att lagra en avsevärd del är att göra plåt och färg, är bara detta ett relativt stora utgifter, bara för att en bil var tvungen att Spraya måla några hundra & ldquo; havet och rdquo;.

Dessa bilägare, först och främst måste vi hitta en bra försäkringsbolag, att köpa sin egen bil frätande fara, minska sina förluster och dessutom kan det bara vara försiktig när du kör bil undvika bula.

4. Gör ingenting till den gamla depåstopp

& ldquo; vissa bilägare att vårda också, såsom underhåll av 5000 kilometer, men han sprang 3000 km eller 4000 kilometer kommer oljebyte, tre filter. & Rdquo; En industri källa sade ägarna inte behövde göra det, helt enkelt följa bestämmelserna i tillverkarens underhålls körsträcka normalt underhåll på linjen, för tidig utbyte och underhåll går till spillo.

Lämna ett svar