Vad sägs om punktering? Lär bilen för att ersätta familjens bil reservdäck kunskap [

] kunskap om ägaren av bildäck tillhör en stor och konsumera en stor osäkerhet bildelar därför en kvalificerad fabrik varje bil kommer att utrustas med ett reservdäck I händelse av ”aktuella behov”. Men bara för att bilens reservhjul Utnyttjandet är mycket lågt, så många människor kommer inte att ändra ett reservdäck, men när felet däcket har varit mycket enkelt att ersätta reservdäcket blir en mycket svår sak. Principen om universell kunskap, måste vi göra en praktisk övning för att ersätta reservdäck, men också för majoriteten av ägarna för att popularisera kunskap för att ersätta reservdäcket under bilen.
närvarande några av de bättre modeller är utrustade med ett ”däcktrycksvarning” system, när fordonet färdas otillräcklig däcktrycks situationen ”kontrollera däcktrycket (X sida kommer att vara frontpanelen ) ”visas och det gula utropstecken omgivet av en halv varningsetikett (Audi serien är så, andra märken är också liknande).
När detta larm ord bör omedelbart öppna dubbel blixt, dra sedan över säker parkering, om det är i hög hastighet, ska fartyget vara i nödkörfältet eller nödstopp med parkering, säkerhet och få genast placeras i den bakre Parkeringsvarningstecken.
efter ett parkerat fordon, bör du först kontrollera de grundläggande villkoren i larm däck för att se om det är ett falskt alarm, om det finns en betydande förlust av gas, kan generellt se ut. Om det behövs kan du också ringa till huvudtjänsten för kundservice för att konsultera.
fordonet kommer till en allmän triangel varning i bålen, men platsen är inte samma sak, och några reservdäck och sätta ihop, och en del har en konkav ned behållare ovanför den bakre bakluckan Några av föremålen finns också i innerlådan på båda sidor om bagaget. Du kan hitta dem noga.
varningstriangel vika men lite svårt, men lite praktisk människors förmåga inga problem, det finns två generella tre rader är fasta, sedan lägga upp den tredje punkten spänna upp på linjen. Fäll sedan de tre fästena i triangeln så att varningstrianglarna viks. Men den sista punkten måste komma ihåg, det vill säga den reflekterande sidan måste vara vänd mot fordonet, annars kommer det att vara meningslöst.
fordon i allmänhet inte bära en linjal, men det spelar ingen roll, vi är inte mycket tidiga förfäder lärde oss att använda fötterna för att mäta det? Den här gången kan vi komma till hands, vuxna i allmänhet varje steg är 0,75 meter, så det borde ta ca 67 steg för att beräkna 50 meter.
loop under dagen när de allmänna urbana varningsskyltar ska stå på 50 meter till bilen, om det är motorvägen måste etablera en plats i 150 meter (ca 200 steg från vuxna) efter bilen; Om det är en svart dag i staden loop problem med din bil, måste du ställa upp varningsskyltar på 100 meter till bilen, medan motorvägen kommer att ange var 250 meter (ca 300 steg från vuxna).

Lämna ett svar