TEST: 4 pålitliga bilar i snökaoset – vi jämför

Audi A4 Allroad – betyg i 10 kategorier

Audis A4 Allroad (2,0 diesel) är en av de allra bästa fyrhjulsdrivna kombibilarna på marknaden – oerhört komfortabel och med Audis alltid så fina köregenskaper. Det är en bil du kommer att älska att köra långt i. Designen är sofistikerad och försiktig, och bilen är snyggare än en vanlig A4-kombi.


Ford Mondeo – betyg i 10 kategorier

Ford Mondeo kanske inte är den mest moderna storkombin på marknaden i dag men väl värd att titta till. Framför allt erbjuder Ford en bra komfort med låg ljudvolym och mjuk och följsam fjädring. Den mycket rymliga Ford Mondeo (2,0, diesel) kan briljera med komfort i samma nivå som betydligt dyrare bilar.


Subaru Outback – betyg i 10 kategorier

Subaru vinner igen och igen jämförelsetester mot flera av de stora premiumbilarna. Och Subaru har också en hel hög nöjda kunder runtom i Sverige. Ändå är det lite som att Subaru seglar under radarn. Med Outback (2,5, bensin) kommer en mycket fin och följsam fyrhjulsdrift och bra utrymmen.


Suzuki Vitara – betyg i 10 kategorier

Vitara (1,6, bensin) är en lite bortglömd suv som i praktiken passar väldigt många olika bilköpare. Du får en lagom stor bil med en lite högre sittposition och okej prestanda. En vardagsbil med bra drivlina. Suzukis fyrhjulsdrift har fått mycket beröm genom åren och fungerar bra på den svenska landsbygden.

Lämna ett svar