Så gör du en lyckad Blocket-affär efter jul

Dyra fel på vanliga begagnatbilar på Blocket

Det finns hundratusentals bra begagnade bilar till salu på Blocket. Förutsättningarna för att du ska kunna göra en bra affär är goda, men flera vanliga modeller riskerar att drabbas av dyra fel. Här är tio exempel på populära bilar som kan bli din sämsta affär om du har otur.

Sälja bil på Blocket – så får du bäst betalt

Ska du sälja din nuvarande bil? Då finns det tusenlappar att hämta. Allt om bilar har pratat med några bilhandlare som är experter på hur du får ut så mycket som möjligt för den. Här är deras elva bästa tips för en lyckad affär på Blocket.

Så blir du blåst på bilaffären

Majoriteten av alla affärer på begagnatmarknaden går till på rätt sätt. Men det finns tyvärr en del bedragare som lurar både säljare och köpare på pengar. Det bästa sättet att skydda sig är att lära sig hur bedrägerierna genomförs. Här är tio fräcka blåsningar – som tyvärr är alldeles för vanliga.

11 sämsta bilköpen på Blocket

Under hösten har efterfrågan på begagnat varit ovanligt stor, och priserna på vissa modeller därmed ovanligt höga. Det finns också bilar som helt enkelt inte är så bra som de kan verka. Här är elva modeller som man bör se upp lite extra med på Blocket.

10 farliga bilar – se upp med de här modellerna

Här är tio bilar som är farliga om olyckan skulle vara framme. Det är modeller som fått underbetyg i Euro NCAP’s krocktester. Är du ute efter ett nytt fordon kan det vara värt att först se efter om det är med på listan.

Lämna ett svar