December fyndmånad hos bilhandlarna

Test – 5 smarta kombis

I början av året testade vi fem bra modeller – från lilla Skoda Fabia Combi till en riktig Sverige-version av Volkswagen Passat. Här är biltesterna för dig som letar efter en ny kombi.

Familjebilar – 11 bra nybilsköp

Under året som gått har många biltillverkare har kommit med nya modeller som passar bra för familjeliv. Det handlar om stora kombibilar, små kombibilar och minibussar. Här har vi listat elva modeller som kan bli ett bra köp.

Årets Bil 2016 – så bra är de sju finalisterna

Det vore nästan tjänstefel att inte tipsa om bilarna som nominerats av 58 motorjournalister från 22 europeiska länder till priset Årets Bil. Här kan du läsa våra tester av de sju finalisterna Volvo XC90, Opel Astra, Audi A4, Jaguar XE, Mazda MX-5, Skoda Superb och BMW 7-serie.

Årets bil 2015 – de 10 bästa bilarna

Bilarna som gjorde upp om titeln för Årets bil 2015 är fortfarande i allra högsta grad aktuella som nybilsköp. Inför omröstningen om finalplatserna utsåg Allt om bilars redaktör, tillika jurymedlem i tävlingen, Jan-Erik Berggren sina tio favoriter.

Insidertipset – så förhandlar du ned bilpriset

Det går alltid att pruta på ett bilköp. Allt Om Bilar har pratat med en före detta säljare hos ett stor välkänd handlare i Stockholmsområdet. Här avslöjar han hur du prutar bäst på bilköpet.

Lämna ett svar