Spionbilder: Fem nya bilder på hemliga bilar

BMW 2-serie Active Tourer

2-serie Active Tourer har inte haft premiär i Sverige än men BMW testar redan en plug-in-hybridversion av den lilla familjekombin. Konceptbilen hade en 1,5-liters trecylindrig bensinmotor till framhjulen och en elmotor till bakhjulen. Totalt ska det här ge cirka 200 hästkrafter och fyrhjulsdrift.

Audi S6

Vi har tidigare sett bilder på ansiktslyfta Audi RS6 och A6 Allroad. Men Audi finjusterar förstås även sin S6. Här syns bilen vid vägtester i Tyskland. Även här ser vi ny frontbelysning samt nya kofångare.

Mercedes MLC63 AMG

Det här är de allra första bilderna tagna på AMG-versionen av Mercedes MLC – som står för ML Coupe. MLC63 AMG får samma imponerande 5,5-liters V8 som ML63 AMG och 557 hästkrafter ska skrämma bilar som BMW X6M. Vi ser ett större luftintag och större kofångare än MLC. Vi ser också större hjul, bromsar och avgassystem. MLC väntas debutera i Genève nästa år med AMG-versionen någon månad senare.

Hyundai Veloster Turbo

Här är de allra första bilderna på uppdaterade Hyundai Veloster Turbo. Bilen har testats i Tyskland och bland annat får bilen en ny grill, nya lampor fram och bak samt nya kofångare. Även hjulen och interiören kommer att få nytt utseende.

Audi RS3

Audi har så smått börjat testa sin nya RS3 på vägarna. Ljudet från testbilen avslöjar stora förändringar under huven där det troligen kommer att sitta en fyrcylindrig motor, inte en femcylindrig som det tidigare spekulerats i. Ryktet säger nu att RS3 får en tvåliters TFSI-motor på 400 hästkrafter. Möjligen deubuterar bilen i Paris i höst.

Lämna ett svar