Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man ska värdera Automobile Bränslesystem framdrivningstekniker

Oro, verkliga eller inbillade, över användningen av fossila bränslen och deras krympande leveranser, återigen verkliga eller tillverkas, har föranlett en verklig, ökade insatser mot att hitta och utveckla alternativa bil bränsle teknik framdrivningssystem . Bakom denna nyligen infunderas insats är en blandad brygd av stigande bensinpriser, ökat beroende och tillsynsmyndigheter som åtminstone vill minska centraliserad kontroll av de nationer som sitter på de flesta av världens oljeförsörjning. Utveckla nya systemet teknik tillsammans med minskad konsumtion är de två stora stiften på planen för att åstadkomma dessa förbättringar. Noggrann utvärdering längs vägen är kritisk. Instruktioner
1

Betrakta de samhälleliga effekterna av bränslet framdrivningsteknik. Identifiera de potentiella sätten dess utveckling kan skada och hjälpa samhället i stort i form av energi självständighet, säkerhet, förlorade arbetstillfällen och skapade arbetstillfällen. Utveckla realistiska, genomförbara lösningar som möter och löser en potentiell skada.
2 miljöskydd bör vara i centrum för all ny teknik.

Utvärdera miljöpåverkan uppstår genom utveckling av tekniken. Tänk dess potentiella inverkan på ozon, till exempel. Mät luften gifter den nya tekniken skulle kunna producera så nära som möjligt. Titta på bränslecykelemissioner produceras av produkten eller processen. Addera 3

Undersök långtidseffekter bränslet tekniken kan ha. Uppskatta hur mycket av vilken resurs som förbrukas av tekniken, och utvärdera minskning eller ökning användning av fossila bränslen som orsakas av tekniken.
4 Om massorna inte kan komma åt och använda den för en längre tid, är det inte livskraftig.

Fyll en hållbarhetsprofil som en del av utvärderingen. Beräkna uppskattningar av de kvantiteter av de material som behövs finns tillgängliga och därmed sammanhängande kostnader bearbeta dem till användbart bränsle. Projekt antalet fordon det kan service och för hur länge. Svara på lönsamheten frågan först, eftersom det är en av de främsta oro för någon alternativ energikälla.
5

Läs infrastrukturkostnader för massa leverans av bränsle till de konsumerande allmänheten. Ta hänsyn till lagring, transport, säkerhet och skydd av produkten. Se de beräkningar som gjorts för att uppskatta produktionen, och överväga hur den nya bränsletyp kommer att prissättas när alla omgivande kostnader uppgick. Kan det vara prissatta så att allmänheten har råd att konsumera den?
6 Varje ny teknik som skapar en finansiell börda för konsumenten kommer inte bli lätt godtas.

ta hänsyn till eventuella nödvändiga ändringar till fordon den nya energikälla kan kräva. Slösa inte pengar, tid och ansträngning på bränsletyper vilket kräver omfattande, chancy och dyra renoveringar bränslesystemet på ägarens bekostnad bara för att kunna använda bränslet.
7

Project inverkan fordonets prestanda den nya produkten. Titta på fördelar och nackdelar som härrör från det nya bränslet. Tänk påverkan på fordonets prestanda och resor varierar i miles per gallon eller annan mätning.
8 Ny teknik leverans är ett stort hinder.

Överväg metoden för leverans av fordonet. Förutse nödvändiga justeringar och nya framdrivningssystem bränslet källan kan kräva. Behandla alla tekniska frågor för fordons bränsleförbrukning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/133995.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.