Specs på 72 Winnebago

Winnebago Industries tillverkade sin första husbil 1966, och bolaget noterades på New York-börsen 1970. Mer än 50 år senare, fortsätter Winnebago att producera husbilar och släpvagnsvikt husbilar till längdåkning resor och getaways helgen. Den D-18 modellen introducerades 1972, att lägga till en mindre enhet som sov fyra till Winnebago linjen. Ursprung

D-18 Winnebago detaljhandeln ursprungligen för $ 6995. Smeknamnet Mini-Winnie, presenterade D-18 en Dodge husbil chassi med dubbla bakhjul, vilket ger föraren större stabilitet på vägen och möjligheten att dra stora belastningar. Den Winnebago tillverkarna hävdade D-18 modellen var "så lättkörd som familjens kombi." The 1972 Winnebago designen presenterade full synlighet för säkrare körning. Addera Standardutrustning

standard säkerhetsfunktioner på de 1972 inkluderade Winnebago clearance, backup och parkeringsljuset, säkerhetsbälten samt tonade rutor fram. Den fritidsfordon exteriör och underrede konstruerades av färdigbehandlade aluminium, inklusive ett reservdäck bärare. Dess inredning presenterade paneler, plastgolv, 100-volts eluttag och belysning. Ett kök ingår en spis, ugn, diskbänk och kylskåp, medan badrummet med toalett, dusch och vattensystem. Den gaucho soffa och matplats båda omvandlas till dubbelsängar, ge sovrum för fyra. En ugn och dubbla 70-amp batterier var också standard på denna modell.
Extrautrustning

Extrautrustning för D-18 Winnebago modellen ingår luftkonditionering , en co-pilot sits, armstöd, nackstöd och visir solrum. Utanför enheten var valfria tillägg ett reservdäck, en hake, en markis och en pakethållare. Tillägg för RV interiör ingår en takventil över badrummet, mattan, tonade rutor, en våningssäng stege och gardiner wraparound.
Specifikationer

1972 D-18 Winnebago var 18 fot 13 inches lång, 7 fot 6 inches bred och 9 fot 7 inches hög från marken. Med en vikt på £ 6450., D-18 hade en 25-liters bensintank och en 36-liters vattensystem. Chassit var en Dodge M-300, med en 212-hästkrafter, 318-kubik-tums, V-8 motor. För en mjuk gång, presenterade enheten servobromsar, servostyrning och tre-växlad automatlåda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118762.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.