Hur gör jag Eliminera en motorcykel batteri?

Eliminera batteriet från en motorcykel avgiftssystem ofta görs för att minska en race cykel totala vikten eller att städa upp utseendet på en egen motorcykel. Om du gör det behöver ersättas med ett batteri elimination kit, som består av en högeffektiv kondensator som lagrar den elektriska ström som tillhandahålls av motorcykelns laddningssystem för användning av tändningen och belysningssystem. Men vissa generatorer kräver en elektrisk laddning för att producera det magnetiska fältet som gör att generatorn en ström. Dessa generatorer är inte förenliga med ett batteri elimination kit och måste använda ett batteri. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Battery elimination Kit
Wrench in
Hylsnyckel och uttag
Visa fler instruktioner
1

Tillgång till motorcykelns batteri, antingen genom att ta bort sätet eller en sidoluckan.
2

Koppla bort batteriet. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna från batteripolerna, som börjar med den negativa polen och sedan den positiva. Dra bort batterikablarna. Dra ut batteriet ur motorcykeln.
3

Anslut batteriets eliminering satsens kondensator till motorcykelns batterikablarna. Använd en skiftnyckel för att ta bort muttrarna från kondensatorn terminaler. Slip motorcykelns negativa batterikabel till kondensatorn minuspol. Skruva terminalens muttern på plats och dra åt med en skiftnyckel. Upprepa för att installera den positiva batterikabeln.
4

Säkra kondensatorn till motorcykelns ram med satsens metallband. Välj en passande skruv inuti batterifacket och ta bort den med en hylsnyckel. Sätt i bulten i kondensatorn rem monteringshål. Sätt tillbaka bulten och kondensatorn till ramen med en hylsnyckel.
5

Slå på tändningen och kickstart motorcykeln. Kontrollera att alla anslutningar sitter åt ordentligt om motorcykeln inte startar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107423.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.