Felsökning Honda GC190

Honda gör många typer av motorer som används på en mängd olika fordon och maskiner. En modell av motorn är GC190, som är gasdrivna och används med smuts cyklar, go-kart och gräsklippare. När det finns ett problem med motorn, finns det några åtgärder du kan vidta för att fastställa orsaken innan du tar in den för service. Ett vanligt problem med en gasmotor är när den inte startar. Saker du behöver
Gas
Oil
Rag
Duk
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att "On /Off ", strömbrytare om man är utrustad med motorn, är inställd på" On "läge.
2

Avlägsna tanklocket och kontrollera nivån av bränsle i tanken. Fyll tanken om det är ont om bränsle. Motorn startar inte om det inte finns tillräckligt med bränsle i tanken.
3

Ta ut mätstickan för oljan på sidan av motorn. Skruva ur oljestickan och sedan dra ut den. Du kan kontrollera nivån av olja genom att titta på markörerna på oljestickan. Om oljan är nära låg, kommer mer olja behöver tillsättas.
4

Koppla bort tändkabeln från tändstiftet. Ta bort tändstiftet ur motorn med hylsnyckel. Rengör all smuts och skräp från tändstiftet med trasan eller ren trasa. Om tändstiftet är smutsigt och svart, är en ny behövs.
5

Undersök ljuddämparen och avgasporten på sidan av motorn. Ta bort eventuellt skräp som har fastnat i avgaserna, som hindrar ventilationen och kan stänga av motorn.
6

Ta bort locket luftrenaren på toppen av motorn. Undersök luftfilter för att se om det är smutsigt. Rengör filtret med tryckluft. Byt luftfilter om det är smutsigt eller svart färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110858.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.