Motorcykel Run Evenemang i Virginia Beach

Det finns inget riktigt gillar friheten att åka motorcykel, gå upp med några av dina vänner och denna känsla blir ännu starkare. Detta är exakt varför motorcykel körningar och händelser är så populär och varför så många förare, inklusive de i Virginia Beach, är så aktiva i sociala aspekten inblandade med motorcyklar. Många mc-körningar och evenemang hålls i Virginia Beach just denna anledning - och majoriteten av dem välkomnar motorcykel entusiaster i alla åldrar. Bikers för Tykes och trupper

Sponsras av Geico och höll på KOA Campingplatser i Virginia Beach, tar Bikers för Tykes och trupper händelse rum i april månad varje år. Flera motorcykel rider ske under helgen, inklusive USO Freedom Ride och Bikers för Tykes och soldater Poker Run. Andra aktiviteter inkluderar levande musik, brottning demonstrationer och en mängd olika spel och leverantörer. Tattoo, bikini och motorcykel tävlingar hålls också. Alla intäkter från Bikers för Tykes och soldater händelse doneras till barnsjukhuset av kungens döttrar samt USO vid Hampton Roads.

Bikers för Tykes och Troops1240 General Booth Blvd.Virginia Beach, VA 23.451.757-233 -6094bikersfortykesandtroops.org
Summer Slam Open House

Sponsras av både Southside och Hampton Roads Harley-Davidson, tar Summer Slam Öppet hus rum i juli månad på Southside Harley-Davidson återförsäljare. Denna endags händelse varar från 9:00 till 17:00 och har ett öppet hus med massor av aktiviteter. Barn är välkomna att delta i Summer Slam Öppet hus eftersom evenemanget är tänkt för alla åldrar.

Summer Slam Open House385 North Witchduck Rd.Virginia Beach, VA 23.462.757-499-8964hamptonroadshd.com

Patriotic Festival

Äger rum i början av juni, är den patriotiska Festival hölls på Bayside Harley-Davidson återförsäljare i Virginia Beach. Denna händelse är avsedd speciellt för att hedra veteran och aktivt tjänstgörande militärer och deras familjer. Den patriotiska Festival presenterar massor av aktiviteter för hela familjen, inklusive en parad, tävlingar, lekar och live-underhållning av alla slag. Inkomster från den patriotiska festivalen doneras till sårade krigare, en ideell organisation som ger stöd till skadade krigsveteraner och deras familjer och Väg 2 Recovery, en ideell organisation som ger stöd till sårade motocross och supercross förare som inte kan göra en levande på grund av sina skador.

Patriotic Festival5th StreetVirginia Beach, VA 23.451.757-337-8444harleybay.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106994.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.