Hur man gör det Exhaust Louder i en Kawasaki Vulcan

Kawasakis Vulcan cruiser motorcyklar drivs av en V-twin motor som lätt kan misstas för amerikansk järn. Tyvärr är bruset av Vulcan motor avtrubbade av bafflarna placeras i sina halsdukar följa strikta regler för utsläpp, vilket de flesta Vulcan ägarna att ta till dyra eftermarknaden rören för att återfå den djupa avgasljud. Däremot kan modifieringar göras till VN 900 och 1600 modeller för att ta bort bafflarna, ökar ljudet av avgasljud till en minimal kostnad. Varnas att denna ändring kan ogiltigförklara garantin och få oönskad uppmärksamhet från brottsbekämpningen. Saker du behöver
borrmaskin och borr
Rotary Tool Review Metal kapskiva
Saber såg
1 3/16-inch bimetall hålsåg
24 - tums förlängning
Visa fler instruktioner
End Cap Modification (Vulcan 900)
1

Borra bort nitarna från ljuddämparens gavel med en borrmaskin och ta bort locket. Trim flänsen att ändkåpan var monterad på ett roterande verktyg med en metall kapskiva för att ge tillgång till avgasröret.
2

Kapa avgasröret halvvägs mellan ändkåpan flänsen och inre baffel med en tigersåg.
3

Använd en 3/16-inch borra fyra till sex styrhål i ansiktet av den inre baffeln, avstånd varje hål lika varandra. Förstora hålen med en större borr och returresa. I de flesta fall, de avgasljud ökar i volym med större hål.
4

Upprepa på den återstående ljuddämparen. Starta motorn och lyssna på avgasljud. Förstora hålen i den inre baffeln eller lägga till mer och returresa att öka volymen av avgasljud. Addera Intern Modification (Vulcan 1600)
5

Lossa ljuddämparens avgaser klämmor med en flat skruvmejsel. Ta bort ljuddämparen är från motorcykeln och ställ dem på en arbetsbänk.
6

Använd en 1 3/16-inch Bimetallhålsåg att såga ut plåten metallen baffeln från ljuddämparen sidhuvud-sida inloppsrör. Sluta skära omedelbart efter baffelplattan har penetrerats för att förhindra skador på katalysatorn.
7

Fäst hålsåg för att en 24-tums förlängning och sätt in den i ljuddämparens utloppsrör. Skär igenom den första baffelplattan och återkalla hålsåg. Dra ut den skurna baffeln pjäs från hålsåg. Sätt i hålet såg in i ljuddämparen och skär i den tredje återstående baffelplattan sluta skära direkt efter baffelplattan har penetrerats för att förhindra skador på katalysatorn.
8

oss en 3/16-inch borr borr för att borra sex till styrhål in i ljuddämparens ändkåpan runt utloppsröret. Space varje hål lika avstånd från varandra. Förstora hålen med en större borr och returresa. I de flesta fall, de avgasljud ökar i volym med större hål.
9

Sätt tillbaka ljuddämparen på motorcykeln och dra avgas klämmor med en flat skruvmejsel. Starta motorn och lyssna på avgasljud. Förstora hålen i den inre baffeln eller lägga till mer och returresa att öka volymen av avgasljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107353.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.