Hur man installerar sadelväskor

En motorcykel sadelväska är en förvaring-väska tillbehör fästs på motorcykeln på något sätt. Medan det finns många typer av sadelväska, kasta över väskor brukar vara lättast att installera eftersom de passar på de flesta motorcyklar och vanligtvis inte kräver ytterligare borrning eller modifiering till din motorcykel, eftersom vissa påsar gör. Tänk på att motorcyklar kommer i alla olika former och storlekar och det gör sadelväskor, se till att du köper ett känt för att passa din motorcykel. Saker du behöver
Throw-over saddlebag
Skruvmejsel
Motorcykel bruksanvisning
Märkpenna
Drill (eventuellt)
Visa fler instruktioner
1

Bläddra igenom din motorcykel handbok för information om hur du tar bort sitsen och följ instruktionerna. Annars leta efter skruvarna runt kanten på sätet och skruva dem om du inte har din manual. Om du fortfarande har problem att ta bort sitsen, kan du söka på Internet för din cykel anvisningar Sadelborttagningsverktyg.
2

SNÖRA UPP sadelväskan är ok, den del som går under sätet. Med oket unlaced och nu utökas, placera sadelväska där du vill installera det. Överlappning oket på sig själv och beskriva var oket överlappar sig själv och någon av cykelns hårdvara med en markör.
3

Lay påsarna platta med oket på en bit upp av trä eller andra , plan yta. Linje dina poäng upp med varandra och se till att hålen på oket linje upp liksom. Medan de typiskt, kan du behöva borra cirka sex hål genom varje del av oket för att få uppradade hål.
4

Placera påsen tillbaka på din motorcykel i önskad position och skruva fast sätet på cykeln igen. Om sadelväska har spännband, binda dem till en del av den cykel som inte får heta för extra saddlebag stabilitet. Lämna bara ungefär en tum av slack --- för mycket slack kommer inte säkra väskor men för lite kan knäppa tie-downs.
5

Kontrollera att både sits och sadelväskor är trygg och ombonad och att det finns inget sätt för påsarna att träffa din cykel ekrar, kedja, rem, hjul eller något som blir alltför varm när cykeln är i bruk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110175.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.