Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör en kajak Anchor

En kajak är en liten båt som håller normalt en eller två personer. Eftersom kajaker sitter lågt i vattnet, de flesta har en täckt däck för att göra det mindre sannolikt att ta in vatten. Dubbel-bladiga åror driva dessa typer av vattenskotrar. Kajaker är lätta, och därför kan en eller två personer lyfter en. Så lätt som de är, kan du inte människan hantera din kajak ur vattnet varje gång du slutar. En båt ankare kan vara svaret, men skulle kunna lägga alltför stor vikt vid hantverket. Du kan göra en lätt, effektiv ankare från material du kanske redan har. Saker du behöver
Plast mjölkkanna
¼ tums diameter nylon ankarlina
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

skölja ur en plast en- gallon mjölk kanna eller liknande behållare med vatten. Se till att behållaren har ett handtag och ett lock eller lock som du väl kan stänga.
2

Klipp en bit ¼ tums diameter nylon ankarlina till en längd åtta gånger den djupaste vatten där du tänker på förankring, med en mattkniv.
3

Ta av locket och fyll kannan med stenar, grus eller sand, beroende på vad som finns tillgängligt på vattnet, och sätt på locket.

4

Tie ena änden av nylon ankarlinan till kannan handtaget.
5

Tie den andra änden av ankarlinan till en av dubbarna på kajaken.

6

Sänk kannan i vattnet.
7

Dra kanna ur vattnet med hjälp av ankarlinan när du är redo att komma igång. Ta bort behållaren locket och tömma innehållet, sedan tillbaka locket. Knyt raden från kajaken och linda den runt kannan. Förvara kanna i kajaken så att den är redo för nästa användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104825.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.