Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Felsökning av en Hydrogen Booster

En väte booster är en bil enhet för att förbättra körsträcka och minska koldioxid utsläpp . Charles H. Frazer patenterade den första vätgasdrivna booster 1918 . Denna ombord vätgas generator ger en boost av väte och syre till fordonets bränsle för att åstadkomma en mer effektiv förbränning bränna . Privata fordonsägare fortfarande de vanligaste användarna av väte booster-teknik . Regelbunden kontroll och skötsel kan optimera ett väte booster prestanda och hållbarhet . Saker du behöver
Ohmmeter
Visa fler instruktioner
1

Inspektera linjen gastillförseln om styrmodulen blinkar . Placera änden av gastillförselledningen i en kopp vatten och leta efter bubblor . Om bubblorna är inkonsekvent , kan det finnas en läcka i gasförsörjningsledningen. Dra av locket på behållaren och trygg beslag linje . Om detta inte löser problemet , ersätt raden gasförsörjning .
2

Kontrollera visuella läckor om enheten förlorar vatten . Virveln kan dra vatten ur systemet . Kontrollera att alla lock är ordentligt på plats .
3

Verifiera strömmen från säkringen länk med en ohmmeter om styrmodulen är släckt . Om säkringen länken visas manövreras , kontrollera strömmen som kommer från den gula tändningskabeln . Om tändningskabeln är manövrerbar , kolla alla jordkablar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102708.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.