Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man installerar en Civic Lip

Samhällskunskap är ett kompakt utbud av motorfordon som tillverkas av det japanska bilföretaget Honda. Läpparna är funktioner som kan monteras på främre stötfångaren området bilar för att göra din motor ser mer elegant och professionell. Det enklaste sättet att ersätta en Civic läpp är att köpa en läpp kit, som kommer att ha alla nödvändiga komponenter för installation. Saker du behöver
rörtång
Elektrisk skruvdragare och skruvar
Civic läpp Kit
Jack och fyra pallbockar
Visa fler instruktioner
1

Parkera upp din Honda Civic på platt terräng. Detta kommer att göra uppgiften att ta bort den gamla läppen och montera den nya en hel del enklare. Applicera nödbromsen innan du börjar arbeta för att undvika risken för en olycka.
2

Höj din Honda Civic från marken. Lyft upp bilen på domkraft punkt på höger sida under bildörren. Montera uttaget när hjulet kommer från marken och upprepa processen på Jack poäng för de tre övriga hjul.
3

Ta bort Civic hjulen genom att lossa muttrarna på varje med en klack skiftnyckel. Ta däcken från bilen och lägg dem på ett säkert ställe.
4

Applicera ett lager maskeringstejp på bilen framför, där den främre läppen av Civic kommer i kontakt med stötfångaren. Detta förhindrar skador på bilens lack under läppen borttagning och installation process.
5

Lossa plastvreden som ligger under fabriken stötfångaren. Ta bort originalet Civic läppen. Rengör området under läppen med såpvatten. Torka noggrant med handdukar för att hindra vattnet från att orsaka metallkorrosion.
6

Placera den nya läppen och skjut den på plats. Du bör höra plastvreden klicka när det är ordentligt säkrade.
7

Fäst skruvarna från läppen satsen i hålen i stötfångaren. Borra i använder en elektrisk skruvdragare.
8

Sätt tillbaka däcken med hjälp av rörtång. Sänk bilen tillbaka till marken genom att ta bort jack står en efter en. Din nya läpp är nu säkert monterad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102747.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.