Pulverlackering Resources

Pulverlackering är den metod som används av fabriker och detaljhandlare auto både att tillämpa ett jämnt lager färg till auto kroppsdelar. Själva processen innebär tillämpning av en fin färg pulver, som sticker till del via statisk laddning och sedan värms upp tills den flyter ihop och bildar en solid lager färg. För auto entusiaster som vill utöva det hantverk av pulverlackering, det finns ett antal resurser tillgängliga som kan ge utbildning, utrustning och tillbehör för pulverlackering. Pulverlackering utrustning Resources

pulverlackering utrustning kan vara kostsamt, och en typisk pulverlackering setup inkluderar många delar av utrustning, t.ex. en sandbläster, en kompressor, ett pulver pistol och en ugn eller ugn. Extra utrustning (såsom regulatorer, styrsystem för tryckluft och andningsskydd) kan behövas också, beroende på inställning. Begagnade pulverlackering utrustning kan köpas online från individer som använder en försäljning webbplats. Ny utrustning kan köpas kommersiellt från specialitet tillverkare såsom Eastwood eller Nordson. Se avsnittet Resurser för länkar till dessa tillverkarnas webbplatser.
Powder Coating Supplies Resources

Förutom specialutrustning, kräver pulverlackering också en stadig källa till förnybar leveranser . Viktigast bland dessa är färgen själva pulvret, som finns i många olika varianter - typ som behövs beror på tillämpningen, den areal som ska omfattas, vilken typ av material som målade och andra liknande faktorer. Andra leveranser omfattar tillsatser pulverlack, primer, färgborttagningsmedel, termometrar, maskeringstejp och härdning lampor. Pulverlackering leveranser kan vanligen köpas från företag som tillhandahåller utrustning samt, men det finns också ett fåtal kommersiella leverantörer som specialiserat sig på pulverfärg som Caswell. Se avsnittet Resurser för länkar till leverantörer pulverlack.
Pulverlackering Training Resources

lära sig färdigheter och tekniker som deltar i pulverlackering kan vara mycket lättare med enkel träning. Utbildning är tillgänglig att lära pulverlackering för många tillämpningar, såsom bilrekonditionering, cykel kundanpassning och mer. Många pulverlackering tjänster erbjuder utbildning lokalt för en avgift. Många utbildningar kan tillämpas på nätet. Till exempel erbjuder Powder Coating Institute i Texas klasser i avancerad pulverlackering samt "Powder Coating 101" för nybörjare. Se "Training Resources" sidan från powdercoatingonline.com (i avsnittet Resurser) för länkar till utbildningar pulverlack kurser, däribland den som nämns ovan.
Ytterligare resurser

Det finns en uppsjö av information tillgänglig om pulverlackering på nätet. Många kommersiella pulverlackering platser såsom Andrews Pulverlackering eller SprayTechSys erbjuda FAQ-sidor eller informationssidor att bekanta potentiella kunder med grunderna i pulverlackering och inställningar utrustning. Lokala lackeringsverkstäder och andra lokala bestrykare pulver har också tillgång till resurser och kan bli kontaktad av en entusiast letar efter en start. Kontrollera avsnittet Resurser för länkar till vanliga frågor pulverlackering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122021.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.