Hur att vaxa med Pink Carnauba

Pink carnuba är en vattenbaserad pasta vax som appliceras på fordon för att skydda lacken. Det ger en hög glans som är en favorit för veteranbil samlare. Den är tillverkad av 100 procent brasiliansk carnuba vax utan några tillsatser, polymerer eller andra hartser som kan repa den målade ytan av fordon. Klistra vax skiljer sig från flytande vax i att det kräver ytterligare polering för att producera en glans. Klistra vaxer är mer hållbara än vätskor och kräver mindre frekventa applikationer. Saker du behöver
luddfri trasa
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Flytta fordonet till en skuggig plats eller ett garage.
Sida 2

bort all fukt från fordonets yta med en ren, luddfri trasa. Närvaron av fukt kommer att orsaka bilvax att tandköttet upp och strimman.
3

Öppna burken med Pink carnuba vax och ta bort den runda kudden skumapplikatorn inifrån.

4

Kör påstrykningskudden under rinnande vatten för att dämpa. Vrid ur dynan för att avlägsna så mycket fukt som möjligt. Dynan ska vara lätt fuktig, inte droppande vatten.
5

Scoop en msk. av vax på påstrykningskudden och torka den på ytan av bilen.
6

Sprid vaxet ut i ett mycket tunt skikt och polera tills den är nästan klar. Fortsätt att applicera vax tills hela målad yta av bilen är täckt. Finishen blir randig.
7

Använd en microfiber handduk för att polera hela målade ytan av bilen för att ta bort ränder och producera en hög glans. Vrid handduken ofta att använda en ren vaxfria avsnitt. Två handdukar kan vara nödvändigt beroende på fordonets storlek.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121315.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.