Felsökning av en 1998 Grand Cherokee Transmission

En av de mest lätt igenkännbara SUV på marknaden är Jeep Grand Cherokee. Genom design, överför automatlåda i en 1998 Jeep Grand Cherokee kraft från motorn till drivhjulen. Denna konstruktion gör att Grand Cherokee lättare att köra, men ingenting är perfekt, så här och det kan uppstå problem i din jeep transmission. Lyckligtvis dessa problem kan repareras genom en överföring specialist, men du kommer att spara tid och pengar om du har kunnat lösa eventuella problem själv. Saker du behöver
Rag
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven och dra överföringen oljestickan. Rengör slutet av oljestickan med en trasa och ersätta den. Ta det och inspektera märken på änden av pinnen. Oljenivån måste vara mellan den övre och lägre betyg.
2

Vrid Jeep på och flytta den till neutralläge. Har en vän eller assistent observera marken under jeep för något droppande vätska från framsidan av motorn. Droppande vätska kommer att vara en indikation på att det finns en läcka på en av de överförings sälar. All överföring verkstad kommer att kunna fixa detta.
3

Sätt Jeep i enheten medan motorn fortfarande är igång. Varje ryck eller smyga medel du behöver för att kontrollera transmissionsolja. Om vätskenivåer verkar vara i sin ordning, är det troligt att det finns inre skador på din Jeep. Detta kan ha skett för en rad olika skäl. I synnerhet eftersom Jeep traditionellt används för "tunga" program och bogsering, kan transmissionen ha skadats om du någonsin översteg släpvagnsvikt för fordonet. Alltför ofta människor försöker använda jeep i samma kapacitet som en pickup, vilket kan ha skadat växlarna. Tyvärr, måste du ha överföringen byggdes om växlarna har skadats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67243.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.