Vilka elektriska problem är det med en Toyota Highlander?

Det japanska företaget Toyota tillverkar Highlander, en mid-size SUV. The Highlander driver liknar en bil, men med lastkapacitet och utseende av en SUV. Som av 2010, har Toyota upplevt ett antal mekaniska och elektriska problem med sina fordon, som företaget arbetar för att reparera. Toyota Highlander elektriska problem går tillbaka flera år. GPS System Problem

ägare av 2004 Highlander rapporten flera elektriska problem som härrör från GPS-systemet är länkade med andra komponenter. Problem såsom värmare som blåser kall luft, signallampor fungerar eller misslyckas och icke-fungerande klockor och radioapparater var alla knutna till problem med GPS-systemet. Ofta är det GPS-systemet inte längre omfattas av garanti för 2004.
Accelerator Problem

Toyota har återkallat ett antal fordon på grund av acceleratorer fastnar, och varje Highlander Ägaren måste kolla med Toyota för att se om hans accelerator behöver repareras. The Highlander har också ett problem med transmission tvekan när gaspedalen trycks ned. Detta är ibland lösas genom att ha bilens programvara diagnostiseras och återställning.
Sensor defekter

Sensor problem i Highlander dator har orsakat bilens systemet stabilitetskontroll till felfunktion. Sensorer har också rapporterats att slå på alla varningslampor utan anledning eller slå på och av intermittent. Sensorn kräver omkalibrering av en utbildad mekaniker.
Batterifel

Flera ägare rapporterar sina Highlanders "motorer stängs av när bilen nått hastigheter över 55 mph. Motorn stannar, lämnar föraren utrullning. Mekanik fann detta bero på ett elektriskt problem tömma batteriet. Hybrid Highlander upplever ett liknande problem där alla varningslampor tänds innan hybridsystemet helt stängs av på grund av ett elfel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66603.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.