2006 Dodge Stratus Kommer inte Crank

En Dodge Stratus, även en så sent som 2006 års modell, inte kan veva på grund av antingen mekaniska eller elektriska problem. Det är fullt möjligt de mekaniska delarna har lidit slitage till den grad att strejka om lämpliga underhållsintervall inte har följts. Men om korrekt underhåll har hållits då problemet är troligen ett dött batteri. Detta kan åtgärdas med ett par steg för att antingen starta bilen eller att avgöra om problemet är mekanisk karaktär. Saker du behöver
Jumper Cables
Batteri
gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

Starta Stratus genom att vrida på nyckeln. Lyssna tuffar att indikera motorns omsättning. Om motorn inte startar över, sedan titta på instrumentpanelen tänds för flimmer. Om lamporna inte tänds då batteriet är dött eller döende och behöver ett hopp eller ersättare.
2

Stäng av bilen och öppna huven. Titta på bilbatteriet för skum. Om det finns skum, är batteriet läcker syra. En bärgningsbil behövs som en professionell mekaniker har att ta itu med batteriet, på grund av eventuella frätskador. Om det inte finns någon skum, slå batteriets pol klämmor med en gummiklubba för att återansluta klämmorna. Försök starta Dodge Stratus, om det inte går att slå över och börja, då batteriet måste bytas Addera 3

Park annan bil huva till huva med Dodge Stratus.. Anslut den röda startkabeln till pluspolen på Stratus och den andra änden av den röda kabeln till den positiva polen på den andra bilen. Anslut ena änden av den svarta kabeln till den negativa polen på den andra bilen och den andra änden till en ren metall del av Dodge. Starta bra bil, och låt den gå på tomgång i fem minuter, och starta Stratus. Låt Stratus springa en halvtimme, för att fullt ladda batteriet, eller så kan du snabbt bränna ut generatorn, som laddar en bil batteri. Om detta inte fungerar, behöver batteriet bytas ut.
4

Vrid Stratus bort så att du kan ta bort batteriet. Ta av batteripolen klämmor, genom att skruva bort O-ringen klämmor med en skruvmejsel och ta bort de kvarhållande klämmor med skruvmejsel. Dra ut batteriet i handtaget och skjut in det nya batteriet. Skruva ner de kvarhållande klappar och elektriska klämmor, var noga med att du inte drar åt skruvarna. Motorn kommer vev nu.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66349.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.