Hur man gör en Super 40 flowmaster Louder

Ljudkvaliteten och nivån på ett avgassystem är baserad på utblåsningsgrenrören, avgasröret diameter, resonatorer och ljuddämparen. Ljuddämparen i sig är den sista delen, och påverkas i hög grad av systemdesign uppströms. Om du har installerat ett Flowmaster Super 40 och inte är nöjd med volymen från avgassystemet, måste du ta itu med andra delar av systemet eller byta Flowmaster Super 40 för en friare flödande variant. Saker du behöver
Flowmaster Super 44 eller kula typ ljuddämparen, såsom Flowmaster 10
Visa fler instruktioner
1

Har ett avgassystem butik bort resonatorer och ersätta dem med stål avgasrör. Resonatorer minska ljudet och används tillsammans med halsdukar för att sänka avgas volym. Om du tittar på ditt avgassystem från avgasröret fram, ser du först din ljuddämpare. Sedan, när du följer avgasröret framåt mot fronten på bilen, kommer du att se en resonator. Resonatorn kommer att vara en stor ljuddämpare svetsas in i avgassystemet. Designen varierar från tillverkare, men det kommer att sitta mellan katalysatorer och ljuddämparen, typiskt i avgaserna mid-pipe.

Genom att ta bort resonatorn (två om din bil har ett dubbelt avgassystem) och ersätta den med raka avgasröret kommer ljuddämparen blir mycket mer märkbar eftersom avgaserna inte kommer att tämjas av resonatorer. Detta är din billigaste alternativet, och du kan välja från ett brett utbud av resonatorer att byta med fabriken installationen om du hittar ett rakt rör för att vara alltför aggressiv. Det kommer att bli mer resonans från avgaserna, vilket är ett dånande ljud vid låga motorvarvtal. Det är anledningen avgassystem kommit med resonatorer.
2

Installera rubriker, som ersätter utblåsningsgrenrören och förbättra luftflödet, vilket förbättrar makt. Tjocka fabriken avgasgrenrör minska avgasljudet. Om du byter ut dina grenrör fabriken avgaser med rubriker, kommer ditt avgassystemet blir märkbart starkare.

Rubriker ökar både ljud och makt, de är dyra och kan vara svåra att installera beroende, på ditt fordon. Om du tänker installera rubriker i framtiden, kanske du vill sätta upp några avgaser ändringar tills rubrikerna ska installeras, som ett system som låter bra med grenrör lager avgaser kan bli överväldigande med tillägg av rubriker.

3

Byt Super 40 med en Super 44 eller en Super 10 series Flowmaster. Du får inte ändra själva ljuddämparen för att öka ljudet. Styckning i ljuddämparen bostäder kommer att skada den och göra garantin ogiltig. Super 40 är en två-kammare Flowmaster, och är den näst mest aggressiva två kammare Flowmaster ljuddämparen bakom Super 44. Genom att byta från Super 40 till Super 44, kommer du att öka ljuddämparen volymen.

För maximal ljud, gör Flowmaster en en-kammare ljuddämparen kallad Super 10, som endast rekommenderas för användning i terräng tack till extremt högt avgasljud den producerar.

Både Super 44 och Super 10 kommer att öka avgas ljud över Super 40 utan krav på ytterligare avgaser ändringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87239.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.