Hur man programmerar en Honda Car Remote

Många Honda fordon komma med nyckelring fjärrkontroller som tillåter förare att låsa och låsa upp sina dörrar med en knapptryckning. Fjärrkontroller som köps med fordonet kommer förprogrammerad med en Honda-tekniker. En person kan köpa en generisk fjärrkontroll att arbeta med Honda, eller annan Honda fjärrkontroll för andra potentiella förare, eller att ersätta en förlorad fjärrkontroll. När en extra fjärrkontroll köps, måste den först programmeras att arbeta med fordonet. Instruktioner
1

Ange din bil genom förardörren, vilket gör att du har den nyckelring i handen eller på din person.
2

Sätt nyckeln i tändningen. Förvandla din nyckeln i tändningslåset är "On" läge. Håll antingen "Lock" eller "unlock"-knappen för upp till tre sekunder och släpp den sedan. Vrid tillbaka nyckeln till tändningen är "Off".

Upprepa detta steg två gånger. Addera 3

Vrid tillbaka nyckeln till "On" läge. Den här gången, håll "Lock" eller "Lås upp"-knappen i några sekunder utan att vända tillbaka till "Off". Din bil dörrar kommer att börja låsa eller låsa in en cykel som fjärrkontrollen är programmerad. Om detta inte sker, upprepa steg 2.
4

Ta ut nyckeln ur bilens tändning.
5

Tryck och håll på "Lock" eller "Övrigt" knappen på Honda Car Remote. Bilens lås kommer att svara och fjärrkontrollen är nu programmerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84434.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.