Wiring Instruktioner för Meyer plog

Meyer tillverkar snöplogar som du kan montera på någon lastbil. Installera Meyer snöplogar arbeta utan el eller kabeldragning. Om du vill flytta din snöplog utan att få ner från din lastbil, kan du ansluta en brytare och motor för att styra plogen. Växeln och motorn gör att du kan flytta snöplogen upp och ner, och från sida till sida. Saker du behöver
Skiftnyckel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Anslut strömkabeln till den positiva polen på bilbatteriet och använd skiftnyckel för att fästa kabeln. Anslut den andra änden av strömkabeln till solenoiden, anslut den till den enda skruven på solenoiden och fäst med skruvmejseln. Anslut en annan kabel från någon av de återstående skruvarna på solenoiden, att plogen motor. Fäst kabeln på plats med en skruvmejsel.
2

Anslut den svarta kabeln till spolen på baksidan av pumpen till den svarta kabeln i växeln. Fäst kabeln på plats med en skruvmejsel. Addera 3

Anslut den röda kabeln till spolen närmast framsidan av motorn till den röda kabeln i växeln. Fäst kabeln på plats med en skruvmejsel.
4

Anslut den gröna kabeln till spolen bakom främre spolen som du anslöt den röda kabeln till. Anslut den andra änden av den gröna kabeln till den gröna kabeln från omkopplaren. Säkra på plats med en skruvmejsel.
5

Anslut ringen från gummibussning som är en del av övergången till solenoiden. Använd skruvmejseln för att fästa på plats. Titta på resurser för ett kopplingsschema.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96290.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.