Hur sälja din bil med Craigslist

Om du vill ha snabba pengar, kan du sälja din bil på Craigslist. Sälja på fri webbplats är inte så lätt som det kan tyckas, men. Det är bäst att överväga några viktiga detaljer som du fullfölja din försäljning på detta sätt. Instruktioner
1

Skapa en Craigslist konto. I större städer, måste du bekräfta din e-postadress och ange grundläggande information innan du kommer att kunna posta några annonser.
2

Rengör bilen noggrant och ta bilder på utsidan och insidan av bilen. Du kan göra det gnistra använder en gammal Hollywood-trick:. Vatten ner på trottoaren och uppfarten så att lamporna reflekterar både på marken och bilen
3

Samla relevant information. Då var däcken senaste roteras? Vad var datumet för det senaste oljebytet? Sätt ihop en mapp eller bärbar dator med alla kvitton och körsträcka, så att det är praktiskt och tillgängligt. Om du vill sälja din bil snabbt, måste du se till att de potentiella ägarna är inte på något sätt nervös eller rädd för att köra iväg utan en fullständig inspektion.
4

Skapa din placering och se till att din titel är relevant. Eftersom Craigslist har allt som anges i kategorierna, behöver du inte använda titeln "bilen till salu" du kan säga något mer exakt, som "1994 Honda Accord, låga miles, rekord tjänster tillgängliga."
5

Inkludera ditt telefonnummer i annonsen så att du inte behöver vänta på e-kommunikation. Du kanske också vill inkludera adressen där bilen är parkerad. Det bästa sättet att göra detta är att placera din notering på en fredag ​​eftermiddag så att folk kan läsa det fredagen innan de lämnar jobbet och planerar att komma och titta på bilen på lördag. Först till kvarn får först mala.
6

Vara tillgänglig för testkörningar och looky-Loos. Du bör kunna sälja din bil snabbt om du har alla dina dokument i ordning, smickrande bilder och en informativ lista. Var ärlig med potentiella köpare. Slå upp Kelley Blue Book värdet på bilen för att vara säker på att du får en bra hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150435.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.