Hur hittar andrahandsvärdet på en bil

Hitta andrahandsvärdet på en bil är relativt lätt när du vet var du ska börja. Det finns några sätt att forska värdet. Om du funderar på att sälja din bil du vill veta en nära uppskattning av dess värde. Om du funderar på handel det in, kommer du definitivt vill veta andrahandsvärde innan få ett erbjudande från en återförsäljare. Saker du behöver
tidningen klassificerad auto annonser och biltidningar näringsidkare
internet
Visa fler instruktioner
1

Hitta liknande gör och modeller som är till försäljning av individer. Använd radannonser och auto facktidskrifter för att få en allmän uppfattning. Jämför dessa till priset återförsäljare ber om din samma märke och modell. Naturligtvis, de är i branschen för att göra en vinst, men du kan få en bättre uppfattning om hur mycket vinst de vill ta in från bilar som liknar ditt. Naturligtvis kan du bara få en ungefärlig uppfattning med den här metoden eftersom det finns många variabler. En bil precis som din med betydligt högre miles, mekaniska problem eller dålig kondition kommer inte att vara en rättvis bild av vad du kan förvänta dig.
2

Tänk på att NADA Guides är utmärkta för bestämning andrahandsvärdet för en bil. Deras guider är specifika för klassiska bilar, begagnade bilar och äldre begagnade bilar. Dessa guider innehålla en stor mängd information, inklusive inbyte, MSRP, lån och försäljningspriser. Dessa pocket guider är särskilt praktiskt att ha när du är på en bil mycket överväger ett handelsavtal. Guiderna kan också köpas från deras online webbplats.
3

Vet att många skulle hävda att den slutgiltiga röst på värden auto återförsäljning är Kelley Blue Book. Visst ett företag som firade sitt 80-årsjubileum under 2006 kan argumentera kvalitet som bevis på livslängden. Deras hemsida säger att en av tre personer som köper en bil (ny eller begagnad) i USA besöker deras hemsida. Vid ett tillfälle de debiteras för sina online-tjänster, men idag deras tjänster är gratis. Många återförsäljare hänvisar till Kelley Blue Book att beräkna sina egna bedömningar.
4

Tänk använda Edmunds.com. Det erbjuder online-bedömningar vid TMV (verkliga marknadsvärdet). Du kan se variationerna mellan inbyte, privata fester och återförsäljare detaljhandeln. Det går inte in alltför många detaljerna om varje märke och modell men informationen är en mycket giltig resurs för att hitta en bra bedömning av bilens andrahandsvärde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150385.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.