Så här söker Kelley Blue Book

Även om det finns många bil prissättning guider som finns, har Kelley Blue Book förblev branschstandard guide för mer än ett halvt sekel. De online och print versioner av Kelley Blue Book att återförsäljare och konsumenter ett sätt att söka funktioner, upptäcka de typiska värdena och reda på den förväntade deprecieringen av nya och begagnade fordon. Kelley Blue Book online ger också möjlighet att söka efter information om andra aspekter av bilindustrin, från försäkring till fakturor. Instruktioner
Upptäck Kelley Blue Book
1

Sök Kelley Blue Book för inbyte, privat fest eller rekommenderat värde på en begagnad bil. Genom att ange specifik information om bilen, kan du få en bra känsla för hur mycket bilen är värd i dessa tre olika typer av transaktioner. Information du behöver ingår märke, modell, år och körsträcka, samt postnummer för var den är belägen och de funktioner den har utöver tillverkarens normer.
2

Upptäck information om Certified Pre-Owned (CPO) fordon, inklusive en definition av programmet, vad man ska leta efter i en CPO-program, är fördelarna med en och hur CPO fordon prissatta.
3

Sök Kelley Blue Book att få återförsäljaren Faktura, MSRP och ny bil Blue bokfört värde för varje ny bil. När du har valt ett fordon och navigerat till sin online-sida, har du möjlighet att växla mellan alternativen. Till exempel kan du välja och funktioner avmarkera för att se hur de påverkar priset och du kan se alla aktuella incitament erbjuds för fordonet.
4

Läs recensioner och artiklar och se betyg av nya fordon. Recensioner har en säkerhetsmarginal betyg samt uppgifter om prestanda. Artikel Ämnena varierar från uppgifter om finansiering till råd om hur man väljer en ny bil.
5

Jämför upp till fyra fordon om du har svårt att minska ner dina alternativ. Du kommer att kunna se prissättningen, tillgängliga funktioner och prestanda information om dina val i ett sida-vid-sida-format.
6

Hitta finansiering och försäkring hjälp på Kelley Blue Book online. Förutom att erbjuda en möjlighet att ansöka om billån, ger Kelley Blue Book online betalning miniräknare och möjlighet att söka efter insurance. Det är också möjligt att få specifika prisuppgifter från återförsäljare i ditt område genom att skriva in ditt postnummer.
7

Sök Kelley Blue Book att hitta de värden på andra fordon än personbilar och lastbilar. Kelley Blue Book online erbjuder ett avsnitt för att slå upp värdena i motorcyklar, vattenskotrar, snöskotrar.
8

Utnyttja Kelley Blue Book används bilannonserna för att köpa en bil. När du har forskat priser, funktioner och betyg säkerhet, kan du söka efter den bil du vill köpa. Sökningar kan inskränkas efter plats, pris, år, märke och modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150377.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.