Hur får man en gratis bedömning i Carmax

Om du någonsin har varit nyfiken på hur mycket din nuvarande bil är värd, bör du överväga att få din bil bedömas. Med bilen bedömas på Carmax är det första steget som du behöver ta innan du säljer en bil. På Carmax, kan du sälja din bil direkt till dem, eller har din bil bedömas enbart för din kunskap. Följande artikel kommer att förklara de enkla stegen som krävs för att få din bil bedömas på Carmax. Saker du behöver
bil du är villig att sälja
Visa fler instruktioner
1

Först bör du kontakta Carmax innan du gör något.

Du kan gå online för att Carmax.com och fylla i några allmänna frågor om din bil. En representant från Carmax kommer komma tillbaka till dig när du ska ta bilen i.
2

Nästa, ta bilen till närmaste Carmax platsen.

Del att fylla i din informationen kan först Carmax att berätta var närmaste platsen är. Detta kommer att hjälpa dig att spara tid och krångel. Addera 3

Efter det, svara på allmänna frågor om din bil.

Du kommer att sitta ner med en Carmax säljare och berätta så mycket som du vet om din bil. Saker som miles, historia och annan information kommer att vara till hjälp i bedömningen.
4

nästa steg efter det är att vänta medan Carmax bedömer bilen.

Endast bör ta ca 30-45 minuter. Carmax kommer att titta på din bil, köra riktigt snabbt, och kritan siffrorna för att ge dig en verklig mängd dollar för din bil.

Denna bedömning erbjudande är bra för 7 heldagar. Du kan göra vad du väljer.
5 p Om du väljer att sälja din bil till Carmax, ge dem den nödvändiga pappersarbetet.

Innan du går till affären, samla din registrering, titel , bruksanvisning, samt nycklarna. Allt det här är oerhört viktigt för försäljning av fordonet.
6

Slutligen, om erbjudandet är lämpligt, kan du sälja din bil på stopp för Carmax.

är ytterligare information och pappersarbete som du måste fylla i när du väljer att sälja din bil. I allmänhet är processen mycket snabb och löper smidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150013.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.